Ostalo

Bivša ponižena Bezosova supruga se ponovno udala: Novi suprug to potvrdio pričajući o njezinom bogatstvu

Jeffu i MacKenzie Bezos presudila je udana voditeljica lauren Sanchez, no nakon kiše uvijek dođe sunce.

Tabloid.hr
08.03.2021 12:35

U travnju 2019. godine saznalo se kako se rastaje osnivač i donedavni vlasnik Amazona, Jeff Bezos i to nakon 25 godina braka.

Sa spisateljicom MacKenzie Bezos za vrijeme braka je dobio četvero djece, a ubrzo se saznalo kako se rastaje zbog fatalne voditeljice i dugogodišnje ljubavnice Lauren Sanchez.

Bivši bračni par upoznao se davne 1992. godine na Manhattanu u tvrtci za koju su tada oboje radili. Godinu dana kasnije su se vjenčali, a onda je Bezos osnovao slavni Amazon zahvaljući kojem je postao najbogatiji čovjek na svijetu. Par je dobio tri sina, dok je kćer posvojio u Kini.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

(FOTO: www.profimedia.hr)

S druges strane, Bezosova ljubavnica, a sadašnja partnerica Lauren zbog njega je ostavila svog supruga, moćnog holivudskog agenta Patricka Whitesella , a da stvar bude gora, sve su se strane poznavale. Otkad se saznalo za njih, bivši ljubavnici ne skrivaju koliko su sretni zajedno, a Sanchez je momentalno proglašena proračunatom razaračicom brakova koja samo čeka priliku da ugrabi Bezosovo bogatstvo.

Njegova bivša supruga postala je najbogatija žena na svijetu nakon što je dobila 38 milijardi u brakorazvodnoj parnici, a dobar je dio donirala u humanitarne svrhe. A pronašla je i novu ljubav za koju se sada i udala.

Jeff i MacKenzie Bezos

(FOTO: www.profimedia.hr)

Njezin novi suprug je znanstveni profesor Dan Jewett koji predaje u privatnoj školi koju pohađaju njezina djeca. Ove vijesti objavio je on sam na stranicama neprofitne organizacije Giving Pledge gdje je napisao da je njegova novopečena supruga najbolja i najvelikodušnija osoba koju je ikad upoznao.

Jewett je u pismu naveo i kako nikada nije zamišljao da će tijekom svog života moći razgovarati o davanju značajnog bogatstva kako bi se promijenili tuđi životi. "I sada, u potezu sretne slučajnosti, oženjen sam jednom od najdarežljivijih i najljubaznijih osoba koje poznajem i pridružujem joj se u obvezi da prenesem ogromno financijsko bogatstvo kako bih služio drugima", zaključio je.

MacKenzie je u 2020. godini donirala 5.7 milijardi u dobrotvorne svrhe. Čestitamo!