Play ponuda
Play ponuda
ampika i david

Prava ljubav godine ne broji: Bivša reality zvijezda zaručila se za milijardera (72)

Zaruke su navodno 'pale' još prije dva mjeseca, a prema pisanju stanih medija, dugogodišnje prijateljstvo nedavno je preraslo u ljubav pa su zaljubljeni golupčići odlučili stati pred oltar

Image
Foto: privatni album
RTL.HR/ 15.9.2021. u 8:30
Play ponuda

Ljubav godine ne broji, a to najbolje dokazuju akteri ove priče. Umirovljena reality zvijezda najpoznatija kao natjecateljica u showu 'Real Housewives of Cheshire', 40-godišnja Ampika Pickston zaručila se za 32 godine starijeg milijardera Davida Sullivana, javljaju strani mediji. 

Riječ  je o čovjeku koji je bogatstvo stekao kao šefaWest Hama, ali i u prošlosti dok je bio vlasnik Daily Maila i Sunday Sporta. 

Image
Foto: profimedia
Image
profimedia

(FOTO: www.profimedia.hr) 

Zaruke su navodno 'pale' još prije dva mjeseca, a prema pisanju stanih medija, dugogodišnje prijateljstvo nedavno je preraslo u ljubav pa su zaljubljeni golupčići odlučili stati pred oltar. 

''Postoji velika razlika u godinama, ali oni su zaljubljeni. Tajili su sve zbog poštovanja prema djeci i bivšim partnerima, no ne mogu se zauvijek skrivati. David ju je zaprosio prstenom od 11 i pol karata, sa smaragdom. Odmah je pristala'', rekao je izvor blizak paru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Podsjećamo, fatalna Ampika bila je u braku s milijarderom Markom Pickstonom s kojim ima i sina dok je njezin zaručnik godinama ljubio pornozvijezdu Emmu Benton. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOT, HOT

Hrvatica bujnog poprsja dokazala gotovo nemoguće: Ovo je jedan od najljepših trenutaka u njeznoj karijeri

Play ponuda

Više s weba