Ostalo

Prava ljubav godine ne broji: Bivša reality zvijezda zaručila se za milijardera (72)

Zaruke su navodno 'pale' još prije dva mjeseca, a prema pisanju stanih medija, dugogodišnje prijateljstvo nedavno je preraslo u ljubav pa su zaljubljeni golupčići odlučili stati pred oltar

RTL.hr
15.09.2021 08:30

Ljubav godine ne broji, a to najbolje dokazuju akteri ove priče. Umirovljena realityzvijezda najpoznatija kao natjecateljica u showu 'Real Housewives of Cheshire', 40-godišnja Ampika Pickston zaručila se za 32 godine starijeg milijardera Davida Sullivana , javljaju strani mediji.

Riječje o čovjeku koji je bogatstvo stekao kaošefaWest Hama, ali i u prošlosti dok je biovlasnikDaily Maila i Sunday Sporta.

david sulliman

(FOTO: www.profimedia.hr)

Zaruke su navodno 'pale' još prije dva mjeseca, a prema pisanju stanih medija, dugogodišnje prijateljstvo nedavno je preraslo u ljubav pa su zaljubljeni golupčići odlučili stati pred oltar.

''Postoji velika razlika u godinama, ali oni su zaljubljeni. Tajili su sve zbog poštovanja prema djeci i bivšim partnerima, no ne mogu se zauvijek skrivati. David ju je zaprosio prstenom od 11 i pol karata, sa smaragdom. Odmah je pristala'', rekao je izvor blizak paru.

Podsjećamo, fatalna Ampika bila je u braku s milijarderom Markom Pickstonom s kojim ima i sina dok je njezin zaručnik godinama ljubio pornozvijezdu Emmu Benton.