Ostalo

Bivša RTL-ova voditeljica časti slikanjem za Playboy!

Nizozemsko izdanje svjetski popularnog magazina za muškarce slavi 30 godina. Kako bi dostojno proslavili taj jubilej, izdavači su se potrudili svojim čitateljima dati pravu senzaciju - golišave fotografije zgodne nizozemske voditeljice Beertje van Beers.

RTL
12.09.2013 10:49

"Svih ovih godina tijekom karijere često su me pitali da se slikam gola, ali tek sada, za Playboyev 30. rođendan, sve se poklopilo. Ovaj fotosession je moj poklon samoj sebi i sjajan izgovor za tulum! Playboy slavi svoj rođendan, a ja slavim svoju ženstvenost", rekla je 41-godišnja Beertje van Beers .

"Ta je žena toliko pozitivna i profesionalna kao model. Bilo je pravo zadovoljstvo raditi s njom. I budimo iskreni, proslaviti rođendan s najveselijom ženom u Nizozemskoj je jednostavno - savršeno!", izjavio je Patrick Goldsteen , urednik u nizozemskom Playboyu.

Beertje van Beers Playboy

Beertje van Beers je, inače, vrlo svestrana osoba. Tijekom dugogodišnje javne karijere radila je kao televizijska voditeljica, pisala jeblogove i komentare te pozirala brojnim modnim magazinima kao model.

Na televiziji je gradila karijeru na BBC-u i RTL 4 (jednom od RTL-ovih kanala u Nizozemskoj) gdje je vodila reality emisiju ' We Love 2 Shop '. Pozirala je za magazine Grazia i Esquire, a ovih dana uglavnom piše članke i kolumne The Telegraph, Graziju i VIVA-u.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Inače, jubilarno izdanje nizozemskog Playboya pojavit će se na kioscima 3. listopada.