Ostalo

Bivša supruga Caitlyn Jenner tvrdi: 'Desetljećima sam znala da Bruce želi promijeniti spol'

Linda Thompson druga je supruga Caitlyn Jenner, tada poznatog kao Bruce. I dok njena posljednja supruga Kris tvrdi da nije znala da Bruce želi promijeniti spol, Linda ima drugačiju priču

Tabloid.hr
17.07.2019 14:21

Brody Jenner je sin Caitlyn Jenner i njene druge supruge Linde Thompson . A upravo je sa svojom majkom u novoj epizodi reality showa 'The Hills: New Beginnins' razgovarao o tome kako nikad nije imao dobar odnos s ocem.

Caitlyn , koja je tada bila Bruce , i Linda razveli su se kad je Brody imao samo dvije godine. Gledajući fotografije iz djetinjstva, Linda se prisjetila kako je bila sretna u braku s Bruceom sve dok joj nije otkrio što se s njim događa.

"Imala sam taj divan, normalan život u našoj kući u Malibuu sve do tog sudbonosnog dana kad mi je Bruce rekao da želi promijeniti spol. Život mi je potpuno preokrenuo. Izgubila sam svoju obitelj, divnog supruga za kojeg sam mislila da će biti sa mnom zauvijek. Izgubila sam i brak i oca svoje djece i bila sam slomljena", ispričala je Linda .

"Iako je javnost tek prije nekoliko godina doznala za Caitlyn, moja mama je to znala desetljećima", dodao je Brody .

Otkrio je i da je Caitlyn znala zaboraviti na njihove rođendane, a dolazak na njegovo vjenčanje otkazala je samo tjedan dana ranije.

"To me stvarno pogodilo. Što mi tata nije došao na vjenčanje. Bilo bi mi drago da je bila tamo, ali očito je imala pametnijeg posla", ispričao je Brody .

Caitlyn je posljednjih godina malo pomalo počela gubiti kontakt sa svojom djecom. Osim s Brodyjem i njegovim bratom Brandonom , više ne razgovara ni sa sestramaKardashian s kojima je bila vrlo bliska.Jedine koje još imaju kakav-takav odnos s njom su Kylie i Kendall .