Ostalo

Bivše BB zvijezde za RTL.hr o nestanku Marijane Seifert: 'U šoku sam. Riječ je o dobroj i posebnoj ženi...'

Kontaktirali smo bivše reality zvijezde koje su s Marijanom Seifert sudjelovali u šestoj sezoni popularnog showa Big Brother. Horvat Čagalj i Nirmal Kukić samo za RTL.hr prokomentirali su prijateljstvo s pobjednicom prvog reginalnog Big Brothera

T.M.
28.04.2022 14:30

Marijana Seifert, javnosti najpoznatija kao pobjednica regionalnog 'Big Brothera' nestala je sa zagrebačke Savice, a policija za njom intenzivno traga. Kao što smo ranije pisali, Marijana se u srijedu udaljila s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Riječ je o pobjednici šeste sezone popularnog reality showa Big Brother, ujedno i prvog regionalnog koji se emitirao 2011. godine. Marijana je iz luksuzne kuće izašla kao pobjednica, bogatija za 104 tisuće eura.

Marijana Seifert

(FOTO:Goran Stanzl/Pixsell)

Marijani je u showu velika podrška bio Horvat Čagalj. Odmah smo kontaktirali bivšu reality zvijezdu koja nam je otkrila kako posljednjih nekoliko godina nije u kontaktu s Marijanom, ali ga je vijest o njezinom nestanku itekako šokirala te se nada da će priča uskoro dobiti svoj sretan kraj.

"U Big Brotheru smo bili jako dobri prijatelji, a nedugo nakon izlaska Marijana se povukla iz javnog života. Prije nekih pet godina izgubili smo kontakt i od tada ne znam što se događa u njezinom životu. Posljednji put mislim da smo imali kontakt dok je bila u braku s Nemešem. Nisam niti znao da se ponovno udala i dobila sina. Ono što mogu reći je da je riječ o dobroj i posebnoj ženi koja uvijek ima svoj stav. Nadam se da će ju pronaći i da će ova priča imati sretan kraj", rekao nam je Horvat Čagalj.

Horvat Čagalj

Kontaktirali smo i još jednu bivšu reality zvijezdu, a riječ je o Nirmalu Kukiću koji za Marijanu ima samo riječi hvale. Nada se da će ova agonija što prije završiti te da će se Marijana sretno vratiti svojoj kući.

"Doista mi je žao što je Marijana nestala i nadam se da će uskoro biti pronađena te da će sve biti u redu. Kada je riječ o našem odnosu samo mogu reći da je prema meni uvijek bila korektna i imali smo lijep odnos. Čak smo se i nakon Big Brothera nekoliko puta čuli, razmijeniliporuke... U posljednje vrijeme objavljivala je fotografije s djecom i ništa nije naslućivalo da se ovako nešto može dogoditi", rekao nam je Nirmal.

Nirmal Kukić

(FOTO:STR-5687/Pixsell)