Play ponuda
Play ponuda
želi svoj dio kolača?

Bivši dečko tuži Shakiru za 650 milijuna kuna!

Antonio smatra da za to ima povoda jer tvrdi kako je on zaslužan za Shakirin svjetski uspjeh.

Image
Foto: Twitter
RTL/ 16.4.2013. u 16:08
Play ponuda

Shakirin bivši dečko, Antonio de la Rua, podigao je tužbu u kojoj od slavne kolumbijske pjevačice traži odštetu od 65 milijuna funti (oko 650 milijuna kuna).

Antonio smatra da za to ima povoda jer tvrdi kako je on zaslužan za Shakirin svjetski uspjeh. U tužbi koju je podigao u Los Angelesu tvrdi kako su uz ljubavni odnos vodili i poslovni te kako je upravo on zaslužan za njen hit album 'Hips Don't Lie' jer je pjevačicu nagovorio da ga snimi.

Image
Foto: peopleenespanol.com
Image
peopleenespanol.comLa Rua, inače sin bivšeg argentinskog predsjednika Fernanda de la Rue, tvrdi kako je on bio zaslužan i za ugovor vrijedan 300 milijuna dolara kojeg je Shakira sklopila s kompanijom Live Nation te ugovora vrijednog 9 milijuna dolara kojeg je sklopila sa španjolskom telekompanijom Telefonica.

Image
Foto:
Image


Shakira mu je navodno tvrdila da će se njihov poslovni odnos nastaviti i nakon ljubavnog prekida, ali 2011. godine putem odvjetnika mu je poručila da je njihov odnos raskinut pa on traži vrtoglavih 65 milijuna funti odštete!

Image
Foto: Twitter
Image
TwitterShakira i Antonio bili su vezi više od devet godina, a prekinuli su 2010. godine. Shakira se nakon toga zbližila s nogometašem GerardomPiqueom s kojim je dobila sina Milana.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pukla ljubav

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Play ponuda

Više s weba