Ostalo

Bivši holivudski par stalno bi prekidao pa se mirio, no 2013. napravili su skandal u hotelskoj sobi

Emma Roberts i Evan Peters u vezi su proveli ukupno 7 godina, no njihov odnos bio je vrlo turbulentan.

Tabloid.hr
19.03.2020 16:30

29-godišnja Emma Roberts u kratkom je roku postala holivudska miljenica.

Iako joj nitko ne može osporiti glumački talent, Emmi je u holivudskoj tvornici snova svakako pomoglo i slavno prezime, jer radi se o nećakinji glumice Julije Roberts .

Emma Roberts

(FOTO: www.profimedia.hr)

A osim po raznim ulogama, Emma je javnosti poznata i po višegodišnjoj vezi s kolegom Evanom Petersom s kojim se počela viđati 2012. godine nakon što su se upoznali na setu filma "Adult World".

Emma Roberts i Evan Peters

(FOTO: www.profimedia.hr)

Par je tijekom višegodišnje veze nekoliko puta prekidao pa se mirio, no u ljeto 2013. godine dogodio se skandal koji je odjeknuo Hollywoodom.

Naime, u to vrijeme mladi par je boravio u jednom hotelu u Kanadi kada je iz njihove sobe krenula velika buka koja je zasmetala ostalim gostima koji su pozvali policiju.

Emma Roberts i Evan Peters

(FOTO: www.profimedia.hr)

Kada je policija stigla, Evan je imao krvavi nos te je glumica privedena zbog nasilja. Nekoliko sati kasnije, puštena je bez prijave, jer ju njezin dečko nije htio podignuti.

Emma Roberts i Garrett Hedlund

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Nažalost, dogodio se taj incident i sve je bio jedan veliki nesporazum. Par će raditi na tome da što prije zaborave ovaj događaj i krenu dalje", stajalo je u službenoj izjavi. Navodno je glumac na sebi imao i veliki ugriz, no obje strane su to demantirale.

Evan Peters i Halsey

(FOTO: www.profimedia.hr)

U ožujku 2014. godine par se i zaručio, no do olatara nisu stigli. U ožujku 2019. godine potvrdili su konačni prekid te su oboje vrlo brzo krenuli dalje.

Emma je mjesec dana kasnije već bila u vezi s kolegom Garrettom Hedlundom , dok Evan trenutno ljubi poznatu pjevačicu Halsey .

Emma Roberts

(FOTO: www.profimedia.hr)

Na ovu priču podsjetila nas je sama Emma nakon što su ju paparazzi nedavno uhvatili u šopingu namirnica unatoč upozorenjima stručnjaka da ostanemo što više kod kuće zbog sprječavanja pandemije koronavirusa.