Play ponuda
Play ponuda
dosta mu je

Bivši scijentolog otkrio pravu istinu o odnosu Toma Cruisea i Johna Travolte

Bivši djelatnik osiguranja Scijentološke crkve, Brendan Tighe, odlučio je, nakon što je napustio kult progovoriti o detaljima koji se događaju iza zatvorenih vrata

Image
Foto: ©Splash/Guliver images
Tabloid.hr/ 18.4.2018. u 15:38
Play ponuda

Brendan Tighe je bio scijentolog punih 30 godina, a onda je odlučio da više ne može i da ne želi slušati sve što vođa, David Miscavige kaže. Brendan je sve detalje ispričao za Daily Mail. 

"Cruise je jedini celebrity koji smije direktno kontaktirati s Miscavigeom. Travolta i Kirstie Alley to privilegiju nemaju. Travolta više ne dobiva ni besplatne darove. Nitko mu ne poklanja motocikle rađene specijalno za njega, niti hangare za njegove avione', otkrio je između ostalog Brendan Tighe. 

Image
Foto: AP Images
Image
AP Images

AP Images 

Upravo zbog toga dva najistaknutija člana scijentologije Tom Cruise i John Travolta se preziru. Brendan tvrdi kako je problem je u tome što je Travolta nekad bio omiljeni član kulta njihovog vođe. 

"Prije nego što se Cruise pojavio, Travolta je bio njegov 'omiljeni sin'.Kad je Cruise dobio najvišu moguću počast u crkvi, Travolta je poludio od ljubomore", tvrdi Brendan. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Divan muž samo na papiru

Clint Eastwood ima osmero djece od kojih je petero dobio s ljubavnicama, a druga supruga pala je u depresiju zbog njegovih preljuba

Play ponuda

Više s weba