Ostalo

Bivši zaručnik J. Lo s kojim je dva puta otkazala vjenčanje: 'Bilo je to lijepo iskustvo, ali...'

Mnogima je bilo sumnjivo kako su Alex i J. Lo čak dva puta otkazivali svoje vjenčanje, a sve je završilo totalnom propašću - prekidom

RTL.hr
03.10.2022 11:05

Gotovo svi njezini obožavatelji glumice i pjevačice Jennifer Lopez došli su na svoje jer se vratila svojoj staroj ljubavi Benu Afflecku s kojim se vjenčala 16. srpnja ove godine. S obzirom na to da je Lopez neizlječiva romantičarka, u ožujku 2019. godine rekla je "da" umirovljenom bejzbolašu Alexu Rodriguezu , ali im je navodno pandemija poremetila planove prema kojima je on trebao čekati pred oltarom.

Ipak, nisu se oženili jer je 53-godišnja Jennifer shvatila kako ona ipak i dalje voli 50-godišnjeg Afflecka, s kojime je bila u vezi gotovo dvije godine. Tada u bili jedan od najpopularnijih celeb parova na svjetskoj sceni, ali njihova zaručnička idila je propala u siječnju 2004.

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Cjelokupnu situaciju i zaruke s J. Lo prvi je put komentirao Alex osobno gostujući u showu 'Who's Talking to Chris Wallace ?'. "Prije svega bih želio reći da mi je drago što nikada neću biti predsjednički kandidat jer bi me ubio (pitanjima)", našalio se 47-godišnji Rodriguez s voditeljem.

"Bilo je to lijepo iskustvo, no nije potrajalo. Njezinoj djeci u svakom slučaju želim sve najbolje, i dalje mi je stalo do njih", pojasnio je Alex televizijskom voditelju Chrisu Wallaceu.

Alex Rodriguez

Podsjećamo kako su Alex i Jennifer čak dva puta otkazivali vjenčanje zbog pandemije i popratnih okolnosti. Njihovo prvo vjenčanje je bilo planirano 2020. godine. Baš kao i većina sočnih tračeva u svijetu slavnih, krenuo je i onaj o Rodriguezovoj nevjeri. Tada se šuškalo da je prevario s 31-godišnjom reality zvijezdom Madison LeCroy .

Madison LeCroy

"Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji, nastavit ćemo raditi zajedno na projektima", poručili su Rodriguez i Lopez u zajedničkoj izjavi nakon prekida 15. travnja 2021. godine.

Nakon prekida Lopez nije dugo samovala, već se vratila Benu s kojim se vrlo brzo i vjenčala.

Ben Affleck Jennifer Lopez