Ostalo

Bizarne veze Nicolasa Cagea: Iza sebe ima 4 propala braka, posljednji mu je trajao 4 dana, a sada ljubi...

Nicolas Cage trenutno je u vezi s 30 godina mlađom Riko Shabatom koju je nedavno odveo na vožnju kočijom po Central Parku.

Tabloid.hr
06.03.2020 20:00

Nicolas Cage iza sebe ima čak četiri propala braka, a trenutno je u vezi s 26-godišnjakinjom.

56-godišnji glumac svoju je 30 godina mlađu djevojku Riko Shabatu nedavno odveo na romantičnu vožnju kočijom po New Yorku, što nas je podsjetilo na njegov poprilično bizaran ljubavni život.

Nicolas Cage i Patricia Arquette

(FOTO: www.profimedia.hr)

Prva supruga bila mu je glumica Patricia Arquette koju je zaprosio kada je ona imala svega 19 godina, no tada ga je odbila, ali ne zbog godina, nego zato što su zajedno bili nešto manje od mjesec dana. Kada je napunila 27 godina, ona je zaprosila njega, a u braku su bili od 1995. do 2001. godine.

Druga supruga bila mu je kći Elvisa Presleyja, Lisa Marie , s kojom se vjenčao 2002. godine, no brak je potrajao svega 107 dana. Dugo se pričalo kako je Cage pao na nju samo zato što je bio veliki Elvisov obožavatelj.

Nicolas Cage i Lisa Marie Presley

(FOTO: www.profimedia.hr)

Cageova treća supruga bila je konobarica Alice Kim s kojom se vjenčao 2004. godine, a godinu dana kasnije dobio sina Kal-Ela . Ipak, krah braka dogodio se u siječnju 2016. godine.

Cage se 2019. godine oženio i četvrti put sa stilisticom Erikom Koike nakon burne noći u Las Vegasu, a svjedoci tvrdi kako uopće nije bio svjestan što radi koliko je bio pijan i nadrogiran. Par se rastao svega 4 dana kasnije, što nikoga nije previše začudilo.

Nicolas Cage i Erika Koike

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ipak, čini se kako glumac ne odustaje od ljubavi, a hoće li pred oltar i peti put ili je ipak nešto naučio, to nam tek ostaje vidjeti.