Ostalo

Drskosti nema kraja: Princ Harry i Meghan Markle ponovno su prešli granicu?

I dok neki pišu kako je neumjesno tražiti da im se dijete krsti u Engleskoj, drugi pišu kako im se treba pružiti još jedna prilika

RTL.hr
23.09.2021 13:55

Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle sada su prešli granicu dobrog ukusa, barem tako tvrde brojni obožavatelji i stručnjaci koji godinama prate članove kraljevske obitelji.

Adam Helliker otkrio je kako zaljubljeni golupčići planiraju uskoro posjetiti Veliku Britaniju, a šuška se i kako će upravo tamo krstiti malenu Lilibet.

''Smatramda je za jedinstvo obitelji imperativ da se okupi cijela obitelj jer, da se iskreno izrazim, kraljica stari i njih dvoje neće dolaziti ubrzo ponovno. Mislim da će se Harry osjećati posebno krivim ako kraljica ne vidi praunučad s kojima se nije često viđala, a posebice praunuku koju nije ni upoznala'', rekao je Adam za strane medije pa dodao:

''Ako uspiju izgladiti stvari između sebe, bilo bi pametno da put počnu planirati za početak prosinca.Za Harryja su obiteljske veze, sve dok ga ona nije potaknula da ih prekine, bile doista važne'', rekao je za kraj.

Neki stručnjaci tvrde kako su izdajnici kraljevske obitelji ponovno pokazali svoju drskost i bahatost. I dok neki pišu kako je neumjesno tražiti da im se dijete krsti u Engleskoj, drugi pišu kako im se treba pružiti još jedna prilika.

''Kraljica je već jako stara, a ova godina joj je bila jako teška. Meghan i Harry su ju već jednom iznevjerili, a srce će joj puknuti ako to naprave još jednom'', samo su neki od komentara.