Play ponuda
Play ponuda
ima i ona putra na glavi

I Chyna bi se mogla naći u problemima: prekršila ugovor o tajnosti podataka kojeg je potpisala s Kardashianima?

Blac Chyna slavila je odluku suda da joj Rob Kardashian ne smije prilaziti niti govoriti o njoj na društvenim mrežama, no i ona bi se mogla naći u pravnim problemima

Image
Foto: AP
Tabloid.hr/ 12.7.2017. u 12:50
Play ponuda

Obitelj Kardashian dosad je šutjela o svemu što se događa između Roba i Blac Chyne, no glasnogovornici Kim Kardashian sada tvrde da je Chyna prekršila ugovor o povjerljivosti podataka (NDA, odnosno non-disclosure agreement) koji je potpisala s njima te bi se zbog toga mogla naći u pravnim problemima. 

Nakon što se Rob obrušio na nju na društvenim mrežama, Chyna je dala opširan intervju za 'Good Morning America' u kojem je Roba optužila za osvetničku pornografiju i otkrila neke detalje njihove turbulentne veze. 

ABC News tvrdi da su za komentar pitali Kim Kardashian, a ona im je putem svojih glasnogovornika poslala kopiju ugovora o povjerljivosti podataka kojeg je Chyna potpisala kako bi mogla sudjelovati u njihovim reality emsijama čime je prešutno sugerirala da je Chyna prekršila uvjete ugovora. 

U tom ugovoru kojeg je Chyna (pod pravim imenom Angela White) potpisala 10. lipnja prošle godine, stoji da "u bilo kojem trenutku ona ne smije javno ili privatno otkriti bilo kakvu informaciju koja je na bilo koji način povezana s obiteljima Kardashian, Jenner, Disick i West i/ili njihovim odnosima, poslovnim aktivnostima, planovima, financijama ili zaposlenicima". 

Sud je Robu odredio privremenu zabranu prilaska Blac Chyni, što uključuje i zabranu objavljivanja bilo kakvih informacija o njoj, njenih fotografija i videa kao i fotografija njihove kćeri Dream i Chyninog sina King Caira

Pročitajte više: 

--> Rob Kardashian ne smije prilaziti Chyni, no barem su se oko jedne stvari složili 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najveće ex-yu zvijezde

Tragične sudbine zvijezda 'Žikine dinastije': 'Žika' je tešku tugu skrivao čitav život, a 'Marija' je skončala na ulici

Play ponuda

Više s weba