Play ponuda
Play ponuda
starleta ne miruje

Blac Chyna tuži Kardashiane: 'Ta moćna, osvetnička obitelj mi je uništila reputaciju'

Blac Chyna ne miruje. Želi da joj cijeli klan Kardashian-Jenner plati

Image
Foto: ©Splash/Guliver images
Tabloid.hr/ 18.10.2017. u 10:03
Play ponuda

Blac Chyna tuži cijelu obitelj Kardashian koju optužuje da su naštetili njenom brendu i sabotirali reality show koji je snimala s bivšim zaručnikom, Robom Kardashianom

Chyna u tužbi tvrdi da je pretrpjela 'značajnu štetu' kada je Rob početkom srpnja na društvenim mrežama objavio njene gole fotografije i izvrijeđao ju optuživši je da se drogira, pije te da ga je varala. 

Nadalje, Chyna (pravim imenom Angela White) navodi da je upravo taj skandal te utjecaj cijele obitelji Kardashian uzrokovao to da televizija E! ukine reality show 'Rob & Chyna'. 

"Rob Kardashian je nasilnik koji se namjerio uništiti Angelu White koja ga je ostavila 2016. godine. Kako bi joj se osvetili, članovi obitelji Kardashian-Jenner postali su medijski predatori, vrijeđali je na društvenim mrežama i ukinuli njen televizijski show koji je već počeo snimati drugu sezonu", stoji u tužbi u kojoj od Roba i cijele njegove obitelji traži odštetu. 

"Rob i njegova moćna, osvetnička obitelj učinili su dovoljno štete Angelinoj karijeri i reputaciji na kojoj je sama radila otpočetka, bez pomoći slavnog prezimena", navodi se. 

No, izvori povezani s televizijom E! zanijekali su Chynine navode tvrdeći da je Chyna odbijala biti u istoj prostoriji s Robom zbog čega je bilo nemoguće snimati još jednu sezonu. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
bad gal riri

Zapalila sve: Rihanna podignula nogu iznad glave u Louboutinkama i seksi donjem rublju

Play ponuda

Više s weba