Play ponuda
Play ponuda
ne odustaje

Blac Chyna tuži Kylie Jenner i želi njezin novac

Nakon što se njena emisija s bivšim dečkom Robom Kardashianom više ne emitira na televiziji, Blac Chyna je odlučila poduzeti sve mjere kako bi nekako izvukla novac koji smatra da joj pripada.

Image
Foto: © Guliver Image/WENN.com
Tabloid.hr/ 7.5.2018. u 13:23
Play ponuda

Nekada bliske prijateljice, a sada kao najveće neprijateljice. Riječ je o Blac Chyni koja tuži polusestru bivšeg dečka Roba Kardashiana, Kylie Jenner, za krađu prostora na televiziji. 

Naime, za vrijeme ljubavne veze Roba i Chyne, njihov se život prenosio u obliku reality showa po uzoru na Keeping Up With The Kardashians, showa koji prati život klana Kardashian-Jenner već 11 godina.  

Image
Foto: © Guliver Image/Broadimage/REX/Shutterstock
Image
© Guliver Image/Broadimage/REX/Shutterstock

© Guliver Image/Broadimage/REX/Shutterstock

Show bivšeg ljubavnog para pod nazivom "Rob & Chyna" nije nastavio sa snimanjem nakon što su prekinuli vezu, a njihovo je mjesto zauzela Kylie Jenner s emisijom "Life of Kylie". No, to se očito Chyni nije previše dopalo jer smatra da ona zaslužuje Kylien novac zarađen od te emisije te traži natrag svoj medijski prostor.

Nije poznato koliku je svotu novaca Kylie zaradila, ali vjerujemo da nije riječ o malim ciframa s obzirom na to da joj je majka, Kris Kardashian,menadžerica, a s njom nema prevelikih pregovaranja. 

Očito vrijedi ona "preko svega do slave i novca" pa Chyna ne štedi tužbe ni kad je riječ o obitelji. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ruši sve rekorde

'Kućna snimka' Kim Kardashian najgledaniji pornić na internetu ikad!

Play ponuda

Više s weba