Ostalo

Blake Lively i Ryana Reynoldsa obožavamo zbog trollanja na društvenim mrežama, ali i zbog nesebičnosti...

Vrijeme je da izaberemo novu "zvijezdu tjedna" koja je pokazala nesebičnost u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Tabloid.hr
01.05.2020 10:00

Vrijeme je da izaberemo novu "zvijezdutjedna" .

Točnije, vrijeme je da vam mi predstavimo nove kandidate, a zatim vi u anketi na službenoj Facebook stranici RTL Tabloida birate pobjednika.

Podsjetimo, svakog tjedna mi vam na izbor nudimo po dvije zvijezde i njihov doprinos u borbi protiv koronavirusa, a vi zatim birate onu za koju mislite da je učinila više, iako su u ovom izboru zapravo svi pobjednici jer su nesebično pomogli.

Dosadašnje "zvijezde tjedna" bile su: Luka Modrić, Bojan Bogdanović, Šime Vrsaljko i Rihanna , a sada vam predstavljamo naš prvi humanitarni duo.

Riječ je o omiljenom holivudskom paru Blake Lively i Ryanu Reynoldsu koji su u ožujku donirali čak milijun dolara dvjema organizacijama koje predstavljaju banke hrane širom Sjedinjenih Država i Kanade za vrijeme zdravstvene krize.

"Covid-19 se brutalno odražava na starije osobe i siromašne obitelji. Blake i ja doniramo milijun dolara koje trebaju podijeliti Feeding America i Banka hrane Kanade . Ako i vi možete dati, ovim organizacijama je potrebna pomoc. Vodite računa o svojim tijelima i srcima. Ostavite prostora za radost. Nazovite nekoga tko je izoliran i možda treba pažnju", poručio je tada Ryan i još jednom dokazao zašto ih obožavamo.