Ostalo

Blake Lively je prava buntovnica: na reviji Michaela Korsa prekršila jedno od glavnih modnih pravila

Prelijepa glumica je u pratnji majke Elaine došla pogledati reviju Michealea Korsa na njujorškom Tjednu mode, no oglušila se na zahtjeve fotografa koji su joj pokušali narediti kako da sjedi

vijesti.hr
18.02.2016 16:10

Kao što većina žena zna, damama je prirodan instinkt prekrižiti noge kada sjednu.

Međutim, sve svjetske fashionistice znaju da kada sjede u prvom redu revije na nekom Fashion Weeku, nepisano je pravilo da se to ne radi. Razlog je taj da fotografi mogu neometano fotografirati zvijezde koje uglavnom tamo popune sjedalice.

Blake Lively

Ipak, Blake Lively je na reviji Michaela Korsa na Tjednu mode u New Yorku pokazala kako ju nije pretjerano briga za ova pravila, a navodno je i odbila zahtjev fotografa koji su od nje tražili da sjedi bez prekriženih nogu.

Lijepa glumica je na reviju došla u pratnji majke Elaine, koja se također oglušila na ove 'naredbe'.

Blake Lively

(AP)

Navodno ih je i šef Micheal Korsa, John D. Idol , osobno došao zamoliti da normalno sjednu, no nisu ga htjele poslušati.

Glavni razlog zbog kojeg fotografi traže od dama u prvom redu da sjede bez prekriženih nogu je taj što taj položaj stvara sjenuna pisti. Budući da modeli hodaju samo nekoliko centimetara uz prvi red, dizajnerima je važno da njihova kolekcija bude predstavljena u najboljem svjetlu i ne žele da ništa ometa fotografe dok rade svoj posao.

Ipak, Blake očito nije htjela dopustiti da joj itko zapovijeda na koji će način sjediti. No budući da je glumica velika obožavateljica MichaelKorsa i ne propušta njihove revije, sigurno smo da joj ovo nitko neće zamjeriti.