Play ponuda
Play ponuda
Camila Coelho

Svjetski poznata blogerica nakon teškog perioda uspjela zatrudnjeti! 'Snovi se napokon ostvaruju'

Nakon što je prije dvije godine u javnost izašla sa svojom ispovijesti o epilepsiji, Camila je otvoreno govorila i o tome kako strahuje zbog potencijalne trudnoće i kako će se to odraziti na njezino stanje. No, na sreću, sve je ispalo dobro, a blogerica je u petom mjesecu trudnoće

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 4.4.2022. u 20:15
Play ponuda

Svjetski poznata blogerica i influencerica Camila Coelho jedna je od najpoznatijih svjetskih modnih trendseterica. Ova zanosna Brazilka nerijetko je u društvu Kim Kardashian, samo na Instagramu ima zajednicu vjernih obožavatelja koja broji desetak milijuna ljudi, a odnedavno je i poduzetnica budući da je lansirala svoj brend odjeće. Naizgled idealan život kojeg krase putovanja, partiji u najskupljim klubovima i restoranima, idiličan obiteljski život, no nije baš tako. I sama Camila svojom je ispovijesti prije dvije godine obznanila kako to nije nimalo tako. Naime, odvažila se govoriti o bolesti koja joj je dijagnosticirana kada je imala svega nekoliko godina, a riječ je o epilepsiji.

"Jasno se sjećam toga dana. Majka mi je rekla: 'Camila, ti si normalno dijete. Živjet ćeš normalan život. Nema ničega što ti ne možeš", ispričala je. Godinama je bila terapiji, a posljednje dvije morala je prilagoditi lijekove, odnosno promijenila je terapiju, a najveći razlog tomu je zato što je s dugogodišnjim suprugom Icarom planirala trudnoću. Godinama je živjela u strahu po tom pitanju budući da je znala kako samo jedan epileptičan napadaj može biti poguban i za nju i za bebu.

Trudnoća joj se ostvarila u 35. godini, o čemu je ekskluzivno govorila za brazilski Vogue. Kao i mnogi parovi, na početku su imali poteškoća. Na bebi su počeli aktivno raditi u ožujku prošle godine i više od pola godine to je za njih bilo bezuspješno. 

„Tada sam počela osjećati veliku tjeskobu i strah da nikad neću moći zatrudnjeti. Pri svakoj menstruaciji sam sjela i plakala. No, onda sam odlučila otpustiti i to sam očekivanje prepustila u Božje ruke“, rekla je. U studenom su napokon stigle sretne vijesti, a trudnoću je odlučila skrivati sve dok nije ušla u peti mjesec. Sa suprugom trenutačno živi u Miamiju, a ovi inače svjetski putnici, sva su putovanja odgodili do daljnjega. 

„Sada kada se osjećam mirnije i sigurnije, iskoristit ću priliku da se posvetim svome najvećem snu“, zaključila je Camila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ni mi ne razumijemo

Tko ovako izgleda nakon poroda? Ramosova supruga rodila 4. dijete, a svi su oduševljeni njezinom ljepotom

Play ponuda

Više s weba