Ostalo

Bob Saget u trenutku smrti bio je pozitivan na koronavirus: Poznati i ostali detalji obdukcije

Američki glumac najpoznatiji po ulozi u seriji 'Puna kuća' preminuo je u hotelskoj sobi prije mjesec dana. U trenutku smrti bio je pozitivan na koronavirus, no uzrok tragičnog ishoda je ozljeda glave

RTL.hr
11.02.2022 15:15

Mjesec dana od smrtikomičara i glumca Boba Sageta stigli su rezultati autopsije koji su sa sigurnošću utvrdili kako je preminuo zbog ozljede glave.

''Zaključeno je da se slučajno nečim udario u potiljak, mislio je da to nije ništa opasno te je otišao spavati", stoji u priopćenju.No, prema najnovijim informacijama Saget je bio pozitivan i na koronavirus u trenutku kada je preminuo u hotelskoj sobi u Orlandu što nije utjecalo na njegov ishod.Iako je autopsija pokazala kako nije koristio opojna sredstva, pronašli su tragove klonazepama, koji, između ostalog, liječi panični poremećaj i anksioznost.

Bob Saget sprovod

Izvor: Profimedia

Dodatno, Sagetova obdukcija je pokazala kako je bolovao od kardiomegalije(povećano srce), aterosklerozekoronarne arterije (oštećenje ili bolest krvnih žila srca) i aterosklerozeaorte (nakupljanje plaka unutar stijenke aorte), piše People .

"Ovo izvješće pokazuje da su lubanja i mozak pretrpjeli traumu koja je dovela do prijeloma lubanje, modrica na mozgu i krvarenja u prostoru oko mozga", rekao je liječnik Roshini Raj. Detalji autopsije izašli su dan nakon što je njegova obitelj u medijima laički objasnila zbog čega je Bob preminuo. Navodno je Saget slučajno zatiljkom udario o nešto, ozljedu je ignorirao i potom je otišao spavati. Nažalost, nikad se više nije probudio.