Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
uz vruće hlačice

Borna Rajić bez grudnjaka otpjevala: 'Druže Tito mi ti se kunemo!'

Evo nje opet! Odjevena u vruće hlačice, prozirnu bijelu majicu bez grudnjaka i s mage-nta gumenim rukavicama na rukama, pjeva drugu Titu! Pionirka Borna Rajić opet uzburkava mirno hrvatsko celebrity more. Neki u njezinu pjevu guštaju, neki se zgražaju

J.G./ 16.4.2015. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Čini se da je Borna Rajić pronašla novu inspiraciju za videa koja svakodnevno objavljuje. Nakon Isusa Krista red je na Josipa Broza. Ne vjerujemo da bi Zdravko Čolić, koji u originalu pjeva ovu pjesmu, bio baš oduševljen Borninom interpretacijom.

Da bi moglo biti i negativnih komentara svjesna je i sama Borna koja je na youtubeu zabranila komentiranje videa.  No Borna je, prema mišljenju mnogih, potpuno skrenula s pravog puta. Drugi pak, misle kako ova dobrodržeća 45-godišnjakinja itekako dobro zna što radi te da će, ako ovako nastavi, na youtube-u zarađivati pozamašne iznose.

"Ženska je jako štosna. Ima neki svoj lifestyle. Pa mislim ak je to veseli, zabavlja i nas", komentirala je modna dizajnerica Martina Čičko-Karapetić.

"Ne, meni se to ne sviđa i ne znam zašto to radi. Ne vidim koja bi trebala bit poruka. I zaista se nadam da će dobro proć žena kad dođe u Hrvatsku, da je neće netko zaustavit na cesti da ne bi imala nezgodnih situacija zbog nekih izjava", rekla je Morana Saračević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ona kad stavi nešto o Isusu, majci Mariji. Sad na zadnje je stavila Sv. Mihaela arhanđela i rekla je da moli pa naravno da ću joj lajkati i reći joj da je Bog blagoslovi. I kažem joj neka bude hrabra. Što si bliže pastiru dalje si od vukova, al vukovi nas još više napadaju", izjavila je Simona Ištvanović.

"Ne gledam te stvari jer ne volim se trovat. Gledam lijepe filmove, lijepa videa, lijepe muzičke spotove. Gledam ono što je lijepo, dobro i kvalitetno", priznala je fotografkinja Mare Milin.

A dok god je onih koji misle da je Borna upravo to, do tada će biti i njezinih videa. U kojima nam se obraća u rukavicama ili bez njih.

Upravo se čita

Image
DRAMA SE NASTAVLJA

Bračni život traje, ali iskrica kod nekih još nema: 'Spavam s tobom osam dana u krevetu, a ne dođe mi uopće da te dodirnem'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'UMJETNOST'

Bivša djevojka Bake Praseta stala gola pred objektiv i poslala poruku YouTuberu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba