Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
trenutačno najinteresantnija hrvatica

Borna Rajić ekskluzivno: što ima reći o svojim videima i novoj djevojci bivšeg supruga?

Poularnost je ponovno stekla Borna Rajić. Svojim neobičnim YouTube videima razigrala je učmalu domaću društvenu scenu i s proljećem na nju donijela dašak živosti. Našoj Ružici Đukić to je bila dovoljna pozivnica da spakira kufere i krene put Pariza. Ondje ju je u svom domu dočekala ona - trenutačno najinteresantnija Hrvatica. Kad razgovarate s inteligentnom ženom kakva Borna jest, imate sjajan materijal. Dozirat ćemo vam ga po danima

RTL/ 6.5.2015. u 17:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako ste gledajući njezina videa pomislili kako Borna Rajić živi u nekom svom paralelnom svemiru u kojem nema stvarni doticaj s onim što šira javnost misli o njoj - grdno ste se prevarili. No, to nipošto ne znači da je tuđe mišljenje pretjerano zanima.

"Prvo je bila bivša žena kamiondžije, pa je bilo sad je treba na psihijatriju, a sad već nju treba ignorirati jer će još i postati važna", rekla je Borna.

Svega je točno svjesna.

"Pa naravno. Ja sam briljantna, ali moja najveća snaga je u mom umu. Meni je uvijek identifikacija sa bivšom ženom Luke Rajića kao nekim ostvarenjem bila, ustvari, najveća životna pljuska. Jer ja smatram da je njegovo najveće životno ostvarenje što sam mu ja bila prva žena", izjasnila se Rajić.

Upoznali se u jednoj teretani u Zagrebu. Iako to nije bila ljubav na prvi pogled, osvojio ju je maštovitim udvaranjem.

"I naravno, Luka je bio fasciniran sa mnom. Znači, meni je bilo neugodno način na koji je on mene fiksirao i da ja više nisam znala kud bi sa sobom", otkrila je trenutačno najzanimljivija Hrvatica.

"Svi mi nosimo percepciju neke princeze kojoj će doći princ na bijelom konju i koji će vam pružiti cijeli svijet, i naravno da je tu Luka bio nenadmašan. Znači, udvaranje koje sam ja imala od Luke... It's like filmska priča" nastavila je Borna.

Galantni Luka potpuno se drukčije ponaša u još uvijek tajnoj vezi s Tinom Vukov. Kažemo vezi jer Borna je uvjerena da to nije ljubav.

"Luka Rajić je letio avionom u ratnoj zoni bez pardona samo da dođe i da me vidi. To je ljubav sigurno. Luka je kad voli-voli. Vjerujte mi, ne skriva se po ćoškovima", rekla je Borna.

Znači, Tina je sada sretna žena?

"Ja bih rekla - kada će se Luka Rajić zaljubiti, da ćete to svi znati i da ga nećete trebati po skrivečki dočekivati", bila je jasna Borna Rajić.

Ovo je tek djelić životne priče Borne Rajić koji je s nama podijelila u svom pariškom domu. Kad pričate s inteligentnom i kreativnom ženom, materijala imate za čitav serijal, pa vas tako sutra čeka nastavak. Zašto Borna snima sad već prepoznatljiva videa, što njima želi poručiti, kako komentira našu političku i društvenu scenu... Budite i sutra uz nas, donosimo odgovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
dirljiva svadba

Nisu Duje i Adriana jedini! Pogledajte kakvu vjenčanicu je nosila zgodna Anđela, supruga nogometaša Spartaka

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba