Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dala svoj komentar

Borna Rajić: 'Nijedan Hrvat, domoljub ni vjernik ne može glasati za Milanovića'

Ubrzo su je mnogi podsjetili da je upravo HDZ bio na vlasti kad je njen suprug okrenuo prvi milijun, pa se i na njih obrušila

Image

Borna Rajić

Foto: Facebook
Vijesti.hr/ 28.10.2015. u 16:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Parlamentarni izbori se bliže, kampanje se svakim danom sve više zahuktavaju, a svojim je statusom na Facebooku još malo prašine uskovitlala i Borna Rajić

Svojim statusom na Facebooku obrušila se na SDP i premijera Milanovića, kao i za veleposlanika RH u Francuskoj Ivu Goldsteina, za kojeg misli da je član Vlade.

"Nijedan Hrvat, domoljub i vjernik ne može glasati za Zorana Milanovića i SDP osim ako se nije zabunio. Dok su toj vladi likovi poput ambasadora Goldsteina, koji javno štuje lik i djelo Josipa Broza predstavljali Hrvatsku državu čini se da Hrvatska još nije dobila rat; ni Olujom ni oslobađanjem Gotovine, već će ga tek dobiti na predstojećim izborima. Jer dok ta hibridna ljevica zauvijek ne odumre Hrvatska ne može iznjedriti novu, zdravu političku scenu u kojoj će biti mjesta za svježu suvremenu ljevicu neopterećen potrebom da za teret svojih povijesnih zločina i grijeha stalno traži dežurnog krivca mimo svojih redova", napisala je Borna. 

Ubrzo su je mnogi podsjetili da je upravo HDZ bio na vlasti kad je njen suprug okrenuo prvi milijun, pa se i na njih obrušila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ja sam vama štraca, a vi i takvi poput vas su za mene gamad. No, dok ja gamad gazim vi štrace i njihove objave pratite na dnevnoj bazi. Već sam pisala da neki postovi služe samo da guja pokaže jezik i ostane bez glave", poručila im je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
dirljiva svadba

Nisu Duje i Adriana jedini! Pogledajte kakvu vjenčanicu je nosila zgodna Anđela, supruga nogometaša Spartaka

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba