Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ekskluzivni intervju

Borna Rajić uvjerena: 'Svi znaju tko sam ja, moj je lik sastavni dio ljudske svakodnevice'

Borna Rajić se vratila u Zagreb i to sve samo ne neprimjetno. Šeće po špici, obilazi gradske evente i kazališne premijere. Posebno će zapamtiti premijeru predstave 'Dnevnik jednog luđaka'. Navodno je zakasnila, pa je zaštitari nisu pustili u kazalište

Ružica Đukić/ 13.10.2015. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Znate li vi tko sam ja?! - urlala je Borna Rajić kad su je izbacivali iz zagrebačkog kazališta Scena Ribnjak. Informacija je ovo koju su jučer objavili kolege iz 24sata, a Borna je danas nama u potpunosti opovrgava. 

"Radi se o isceniranoj vijesti", rekla je. 

Tvrdi da je na poziv redatelja uklopila predstavu u svoj raspored iako Scena Ribnjak nije u sferi njezina interesa. Zakasnila, kaže, je, ali nema govora o tome da se s ikim svađala. Posve suprotno, zajedno s direktoricom kazališta zaključila je kako bi njezin naknadni ulazak remetio predstavu. 

"Ne bih ja to rekla nisam vikala zato što sam ja tako fina i ne vičem. Ja bih se i vikanjem poslužila u životu, ako smatram da ću tim vikanjem nešto konstruktivno postići. U ovom smislu nije bilo potrebno da ja na bilo koga vičem", rekla je Borna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nije danas potrebno reći znate li vi tko sam ja jer svatko zna tko sam ja, zato što su mediji omogućili da je danas praktički moj lik sastavni dio ljudske svakodnevice", dodala je. 

Prisustvo u medijima joj, iskreno kaže, prija. "Meni odgovara status koji imam, odgovara mi ta prisutnost jer sigurno bez publike nijedna predstava, pa ni moja, nema odjeka", rekla je.

Upravo se čita

Image
April Bowlby

Sjećate li se zgodne Candy iz 'Dva i pol muškarca'? Evo kako danas izgleda

A zbog te se publike, kako bi joj bila bliže, a i zbog želje njezinih sinova, nedavno iz Pariza preselila u Zagreb. Ona i sinovi stanuju kod njezina oca. 

"Stjecajem okolnosti nikad nisam s ocem živjela i ovo je sad prvi put da živimo zajedno", kaže. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kuću u Parizu još nije prodala, ali misli kako tamo više neće živjeti. 

"Ali što je najljepše je taj osjećaj slobode. Znači, danas sam ovdje, sutra sam tamo", dodala je.

Borna ne želi da je išta sputava u njezinoj slobodi. I dok ljudi i u ratu svoje ljubimce vode sa sobom u izbjeglištvo, ona je svoja dva psa i papagaja ostavila u Parizu.

"Pa vjerojatno će i oni doći u Zagreb, ali ne kod tate. Sad baš da mu nekoliko životinja dođe u podstanarstvo, sumnjam da bi se previše oduševio. Imamo prijatelje koji bi ih voljeli zadržati za sebe, ali vidjet ćemo", izjavila je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A na pitanje da li bi ih se odrekla, kaže: "Ne, udomila bi ih. Pa i djeca odu u boarding školu. Pa to je isto normalno". 

Vrijeme u Zagrebu Borna provodi pišući knjigu koja će dijelom biti i autobiografska. Sasvim smo sigurni da će, po tko zna koji put, svojim stavovima uspjeti isprovocirati i šokirati, a prije svega, zainteresirati mnoge. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba