Ostalo

Božo Vrećo u ljubavnoj drami : 'Imao je dupli život, varao me i lagao'

Poznati BiH izvođač sevdalinki Božo Vrećo na najgori je način doznao kako ga njegov ljubavnik vara cijelo vrijeme.

RTL
02.08.2017 11:20

Božo Vrećo doživo je pravu privatnu dramu. Iako se uskoro trebao preseliti u novi stan s nepoznatim partnerom kako je najavio na društvenim mrežama prije tri mjeseca,izgleda da od toga neće biti ništa. Vrećo je na društvenim mrežama otvorio dušu i ispričao kako je njegov partner vodio dvostruki život.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

O svom raskidu Božo je objavio na društvenim mrežama i šokirao svoje obožavatelje.

"Dragi moji, ne spavam, desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvijek gnušao, prije nego sam otišao k njemu da živimo skupa, po povratku iz Madrida, smetalo mi je par stvari i nisu mi se uklapale, stvarale su mi nemir, bili smo razdvojeni i htio sam znati detaljnije ko je zapravo čovjek s' kojim trebam početi živjeti.

Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvjesno vrijeme, saznali smo da je imao dupli život i da, varao me i lagao, pišem ovo sada bez ikakvih emocija, pomalo kameno jer sam sinoć izgubio vjeru u ljubav, sinoć sam isplakao sve što sam trebao.

Što je najgore takvim osobama teško je prozreti preljubu ili sam ja bio previše slijep od ljubavi dok nisam progledao, pa eto nek vam ova moja ispovjest bude ogledalo da sve provjerite uvijek. Htio sam da znate pravu istinu kao i dosad i da mi date snage da se ne osjećam sam i usamljen, ovo je moja jedina izjava povodom toga, ostajem u svom domu sa majčicom i sestrom koje su sa mnom i svu snagu sam sada usmjerio na moje koncerte koji dolaze.

Treba mi vaša ljubav, to mi je uvijek lijek i srcu i duši i moje pjesme, sreća u nesreći je da se ovo otkrilo na početku, neko živi sa ovim cijeli život i ne zna s' kim živi ili se pravi da ne zna. Ja ne mogu tako, po cijenu svega, a nemojte ni vi, i da znate da sam dobro i da sam jak.", objavio jena svome Facebook profilu, no ipak status nakon nekoliko sati je obrisao.

Unatoč lošem iskustvu i očito slomljenom srcu,Božo nastavlja svoju turneju po Hrvatskoj. Uz novu fotografiju napisao je kako su njegove misli "usmjerene na Dubrovnik i Šibenik i Varaždin sada, želim da zasijam i jači sam od svega!".

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Na turneji će ga pratiti i bodriti majka i sestra koje su najveća podrška u teškim trenucima.