Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dramatičan kraj

Božo Vrećo u ljubavnoj drami : 'Imao je dupli život, varao me i lagao'

Poznati BiH izvođač sevdalinki Božo Vrećo na najgori je način doznao kako ga njegov ljubavnik vara cijelo vrijeme.

Image

Božo Vreća

Foto: Instagram
rtl.hr/ 2.8.2017. u 11:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Božo Vrećo doživo je pravu privatnu dramu. Iako se uskoro trebao preseliti u novi stan s nepoznatim partnerom kako je najavio na društvenim mrežama prije tri mjeseca,  izgleda da od toga neće biti ništa. Vrećo je na društvenim mrežama otvorio dušu i ispričao kako je njegov partner vodio dvostruki život. 

O svom raskidu Božo je objavio na društvenim mrežama i šokirao svoje obožavatelje.

"Dragi moji, ne spavam, desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvijek gnušao, prije nego sam otišao k njemu da živimo skupa, po povratku iz Madrida, smetalo mi je par stvari i nisu mi se uklapale, stvarale su mi nemir, bili smo razdvojeni i htio sam znati detaljnije ko je zapravo čovjek s' kojim trebam početi živjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvjesno vrijeme, saznali smo da je imao dupli život i da, varao me i lagao, pišem ovo sada bez ikakvih emocija, pomalo kameno jer sam sinoć izgubio vjeru u ljubav, sinoć sam isplakao sve što sam trebao.

Što je najgore takvim osobama teško je prozreti preljubu ili sam ja bio previše slijep od ljubavi dok nisam progledao, pa eto nek vam ova moja ispovjest bude ogledalo da sve provjerite uvijek. Htio sam da znate pravu istinu kao i dosad i da mi date snage da se ne osjećam sam i usamljen, ovo je moja jedina izjava povodom toga, ostajem u svom domu sa majčicom i sestrom koje su sa mnom i svu snagu sam sada usmjerio na moje koncerte koji dolaze.

Upravo se čita

Image
DRAMA SE NASTAVLJA

Kandidati iznenađeni što Saša želi ostati: 'Traži medijski prostor i pažnju i voli te kamere više od ičega!'

Treba mi vaša ljubav, to mi je uvijek lijek i srcu i duši i moje pjesme, sreća u nesreći je da se ovo otkrilo na početku, neko živi sa ovim cijeli život i ne zna s' kim živi ili se pravi da ne zna. Ja ne mogu tako, po cijenu svega, a nemojte ni vi, i da znate da sam dobro i da sam jak.", objavio je na svome Facebook profilu, no ipak status nakon nekoliko sati je obrisao. 

Unatoč lošem iskustvu i očito slomljenom srcu,  Božo nastavlja svoju turneju po Hrvatskoj. Uz novu fotografiju napisao je kako su njegove misli  "usmjerene na Dubrovnik i Šibenik i Varaždin sada, želim da zasijam i jači sam od svega!". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na turneji će ga pratiti i bodriti majka i sestra koje su najveća podrška u teškim trenucima. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ovo nismo očekivali

Neke su se zvijezde zaljubile na setu, a druge se nisu podnosile: Što se događa iza holivudskih kulisa?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba