Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'MNOGO NAPETIH SATI'

Brad Pitt o Angelininim optužbama da je gušio i tukao djecu za vrijeme leta u privatnom zrakoplovu

Nakon groznog incidenta, Pitt se navodno povukao u stražnji dio zrakoplova iz kojeg bi povremeno izlazio, urlao i polijevao ih alkoholnim pićima

Image
Foto: www.profimedia.hr
RTL.hr/ 6.10.2022. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Američki glumac Brad Pitt se oglasio se nakon optužbi njegove nekadašnje supruge i kolegice Angelina Jolie koja je izjavila kako je "davio i tukao njihovu djecu tijekom svađe koja je izbila u zrakoplovu".

Ubrzo se oglasio Pittov glasnogovornik koji je za CNN izjavio kako su glumičine najnovije optužbe "potpuno neistinite i da Angelina lažima želi okrenuti djecu i javnost protiv oca."

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

Podsjećamo kako je odvjetnički tim glumice Jolie ranije ovog tjedna podigli tužbu koja sadrži navode o svađi u zrakoplovu tog 14. rujna 2016. godine. Navodno je upravo ta svađa samo par dana nakon izbijanja dovela do podnošenja zahtjeva za razvod.

"Kad je jedno od djece verbalno obranilo Jolie, Pitt je nasrnuo na vlastito dijete, a Jolie ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Jolie s leđa, Pitt se bacio unatrag na sjedala aviona ozlijedivši Joliena leđa i laktom", stoji u sudskim spisima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

"Djeca su pojurila unutra i sva su hrabro pokušala zaštititi jedno drugo. Prije nego što je završilo, Pitt je jedno od djece davio, a drugo udario po licu. Neka su djeca molila Pitta da prestane. Svi su bili prestrašeni", zaključeno je.

Osim navedenog, spominje se i kako je tijekom "mnogo napetih sati" leta Brad "povremeno izlazio iz stražnjeg dijela zrakoplova kako bi vikao i psovao na njih" te je "u jednom trenutku je Jolie polio pivom, a u drugom je polijevao djecu pivom i crnim vinom". Oko ovih stravičnih detalja se još nisu oglasili Pittovi odvjetnici.

Upravo se čita

Image
SVAKA ČAST

Željka Mateša je nova zvijezda TikToka! Za RTL.hr kaže: 'Na ovo su me potaknuli kupci u trgovini'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Hot, hot, hot

Ivana Knoll, čuvaj se! Za vatrenu Suzy kažu da je najzgodnija navijačica, a ovako izgleda kada skine gotovo sve sa sebe

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba