Ostalo

Brad Pitt stigao u Hrvatsku!

Zagreb je ovih dana domaćin jedne sasvim posebne izložbe. U Klovićeve dvore stigle su, naime, najveće holivudske zvijezde, među kojima su Brad Pitt i Dita Von Teese, a sve zahvaljujući genijalcu Robertu Wilsonu.

RTL
09.10.2012 18:28

Brad Pitt stigao je u Hrvatsku, i to samo u boksericama, pripijenim uz tijelo zbog pljuska! Nažalost obožavateljica, riječ je samo o videoportretu poznatog umjetnika Roberta Wilsona koji je u Zagrebu otvorio svoju neobičnu izložbu!

"Brad je jako zainteresiran za suvremenu arhitekturu i za stolice! Ja imam kolekciju stolica, a ima je i on, tako da imamo slične interese. Jako je jednostavan i otvoren, jako nekompliciran", opisao je umjetnik Robert Wilson slavnog glumca.

"Brad Pitt je inače veliki poznavalac umjetnosti, ljudi to ne znaju misle da je zvijezda. Ali on je najveći poznavalaca umjetnosti u Hollywoodu, studirao je arhitekturu", komentirao je glasnogovornik HZZO-a, Nenad Korkut .

I sam je Brad Pitt poželio ovaj Wilsonov uradak imati u svojoj kolekciji!

"Da, ima svoj primjerak sebe no ne znam gdje ga drži", dodao je Wilson.

Mnogi bi doma htjeli imati upravo ovaj primjerak Dite Von Teese koja gotovo gola pozira na ljuljački.

"Ona je bila spremna učiniti sve što smo tražili od nje. Došla je u Watermill centar oduševljena svime što rade mladi umjetnici! Odlična je, velika umjetnica", rekao je Wilson.

Upravo je taj centar Wilson otvorio kako bi dobio umjetnički laboratorij za istraživanje novih ideja. I naš glumac Damir Markovina bio je dio tog umjetničkog svijeta.

Na popisu slavnih koje možete vidjeti su i Winona Ryder te Robert Downey Junior .