Ostalo

Bradley Cooper se na večeri kod predsjednika pojavio bez donjeg rublja

Glumac se priprema za novu ulogu pa je nabacio koji kilogram viška i nije mogao stati u odijelo koje je pripremio za večeru kod predsjednika Obame.

RTL
17.02.2014 20:17

Glumac Bradley Cooper gostovao je kod Ellen DeGeneres i ispričao joj sve o problemima s garderobom koje je imao kada se pripremao za večeru u Bijeloj kući.

"Pripremam se za novi film i pokušavam brzo nabaciti kilograme pa sam se udebljao šest kilograma i više ništa ne mogu obući. I ove hlače što trenutno nosim mi jedva pristaju", rekao je Cooper i nastavio "Obukao sam odijelo koje sam nosi na Zlatnim globusima koje sam samo ubacio u torbu i ponio ga sa sobom. Kada sam se počeo oblačiti 10 minuta prije nego sam trebao krenuti, hlače sam doslovno mogao navući do pola noge", ispričao je Bradley."Počeo sam se smijati, to je bilo urnebesno. Idem upoznati predsjednika pa sam morao napraviti 'komando potez'", rekao je glumac koji onda na večeru otišao bez donjeg rublja jer za njega jednostavo nije bilo mjesta.

Bradley je ove godine nominiran za Oscara za ulogu u filmu 'Američki varalice' pa još uvijek mora odlučiti koga će povesti kao svoju pratnju.

Budući da Ellen ove godine vodi dodjelu Oscara, Bradley ju je pokušao 'nažicati' nekoliko karata kako bi uz trenutnu djevojku Suki Waterhouse mogao povesti i mamu i sestru.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.