Play ponuda
Play ponuda
'Laku noć, slatki prinče'

Brandon i Dylan iz 'Beverly Hillsa': Jason Priestley shrvan zbog smrti Lukea Perryja

Od popularnog glumca koji nam je osvojio srca kao Dylan u seriji 'Beverly Hills' još uvijek se opraštaju kolege i prijatelji

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 7.3.2019. u 13:44
Play ponuda

Iznenadna smrt glumca Lukea Perryja šokirala je njegov uski krug ljudi i obožavatelje diljem svijeta. Društvene mreže vrve oproštajima kolega, a Jason Priestley (Brandon iz Beverly Hillsa) tek je sad smogao snagu i oprostio se od pokojnog prijatelja i kolege. 

>> Životna priča Lukea Perryja: Obilježila ga je uloga 'zločestog dečka' Dylana, a prije četiri godine preživio je rak

>> Luke Perry svu imovinu ostavio djeci: Zaručnicu potpuno izostavio?

"Trebalo mi je nekoliko dana da shvatim kako ću ovo reći... S mojim dragim Lukeom Perryjem bio sam prijatelj 29 godina i bio je jedan od onih stvarno posebnih osoba kojima je zbilja stalo... Nije bio samo zvijezda, u njemu je gorjelo nevjerojatno jako svjetlo koje se tako prerano ugasilo... To je ono što mene, i mnoge druge, toliko boli". napisao je.

"Ako ste imali toliko sreće da poznajete Lukea ili se barem susretnete s njim, znam da je i vama danas teško... Svijeća koja gori dvaput sjajnije, izgori dvaput brže... A ti si gorio tako sjajno Luke... Laku noć, slatki prinče", završio je glumac i dodao njihove zajedničke fotografije. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
na osamljenoj plaži

Nives zasmetao kupaći kostim pa pokazala gole grudi

Play ponuda

Više s weba