Play ponuda
Play ponuda
zaboravila na obitelj

Brat nazvao Mariah Carey zlom vješticom: 'Ne želi platiti liječenje sestri koja je zaražena HIV-om i umire'

Vjerujem da više novca troši na pseću hranu, nego što bi potrošila kako bi osigurala da naša sestra dobije odgovarajuću njegu, rekao je Morgan Carey, stariji pjevačicin brat

Image
Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 14.3.2016. u 8:20
Play ponuda

Stariji brat Mariah Carey nazvao je pop divu 'zlom vješticom' jer ne želi platiti liječenje umirućoj sestri.

"Vjerojatno više novca troši na pseću hranu nego što bi koštalo pobrinuti se da njezina sestra dobije propisnu zdravstvenu njegu", rekao je 51-godišnji Morgan Carey.

Pjevačicin brat tvrdi i kako je 45-godišnja zvijezda bezosjećajna i samoorijentirana te da se nije javila njegovoj supruzi nakon što je izgubila dijete.

"Rekao sam joj da je moja supruga imala pobačaj, a ona nikada nije odgvorila na mail. Ali to je tako tipično jer se svijet uvijek vrtio oko Mariah i na njemu nema mjesta ni za koga osim za nju", rekao je ogorčeni Morgan.

"Tvoja sestra umire i bori se za život, a gdje si ti? Misliš da si nevjerojatna, ali ti si vještica", dodao je pjevačicin brat.

Njihova sestra Alison, bivša prostitutka, je HIV pozitivna i čeka operaciju mozga i kralježnice, a Morgan tvrdi kako Mariah uopće nije stupila s njom u kontakt cijelo ovo vrijeme dok se bori za život. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Morgan smatra kako je vrijeme da njegova mlađa sestra konačno napravi pravu stvar. Kaže kako je prošle godine mislio da će Alison umrijeti te da je cijelo vrijeme bio kraj njeg, a Mariah se nije udostojila ni pojaviti.

"Alison očajnički pokušava doći do nje, ali od nje nikad nema odgovora", rekao je pjevačicin brat i dodao kako vjeruje da je Mariah više stalo do njezinih pasa nego do rodbine.

Mariah Carey već godinama optužuju da se ponaša kao prava diva i da ju nije briga kako se odnosi prema ljudima, a ako je vjerovati njezinom bratu, čini se kako u tome ima dosta istine.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
kraljice seks skandala

'Moji pornići su bolji od Severininog!'

Play ponuda

Više s weba