Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ISPRAVNO ILI?

Britanci nezadovoljni načinom na koji se Meghan Markle poklonila kraljici: 'Preduboko je kleknula!'

Znalo se da će Meghan Markle ukrasti show u britanskim medijima. Britanci su sada navodno nezadovoljni načinom na koji se poklonila preminuloj kraljici

Image
A.Š./ 15.9.2022. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zbog smrti najdugovječnije kraljice Elizabete II., kraljevska obitelj prati se u stopu. Više nego ikada! Kako je njezin lijes svečano dopraćen u Westminster, to su popratili i kraljičini potomci - kći i unuci pješice su pratili lijes u procesiji od Buckinghamske palače do Westminstera, a ženski dio obitelji, kraljica Camilla, Kate Middleton i Meghan Markle pridružile su im se na ulazu. Tijekom molitve svi su stajali zajedno, kao ujedinjena obitelj iako svi dobro znaju kako u posljednje dvije godine to nisu.

Show je ponovno ukrala Meghan Markle jer sada cijeli Twitter bruji o tome na koji se način poklonila kraljici. Neki smatraju kako je kleknula preduboko te da to tako nije trebala učiniti. Smatraju da je licemjerna jer je prije dvije godine dvor optužila za rasizam, a sada mu se klanja. Veliku polemiku izazvalo je i to što su se Meghan i Harry tijekom javnog pojavljivanja većinom držali za ruke, što tviteraši smatraju neprimjerenim i činom nepoštovanja prema preminuloj vladarici. Za ruke su se, primjerice, držali i kćer princeze Anne Zara Tindall i njezin suprug Mike Tindall, no od toga nije nitko napravio senzacionalnu vijest.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/3d679aa2-34cd-11ed-b4ba-4ef3560344fa/original

Izvor: Profimedia

Podsjetimo, 2020. godine princ Harry i njegova supruga najavili su da se povlače s kraljevskih dužnosti te suodlučili živjeti u Kanadi. U meuvremenu su se preselili u SAD. Godinu dana kasnije dali su intervju Opri Winfrey u kojemu je vojvotkinja optužila kraljevsku obitelj za rasizam te odbijanje pružanja liječničke pomoći u danima kad je imala suicidalne misli. Meghan je navela da su neki članovi kraljevske obitelji bili zabrinuti zbog boje kože njezinog nerođenog djeteta te je implicirala da su mu zbog toga odbili dati titulu princa (koju je kraljičinom smrću dobio). Unatoč svemu, titula vojvode i vojvotkinje od Sussexa još je kraj njihova imena.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
RECENZIJA

Pogledali smo film o kojem pričaju baš svi: 'Don't worry darling' pojeli su skandali, ali zbog obrata će ga publika zapamtiti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba