Ostalo

Britanska zvijezda posjetila Jadran, hvali se atraktivnim fotografijama: 'Prvi odmor u tri godine, srce...

Poznata britanska voditeljica uzela je nekoliko dana za sebe i provela ih s prijateljicama. Inače, u fokus javnosti dospjela je prošle godine kada je otkrila kako je u četvrtom desetljeću života otkrila da je autistična, baš kao i njezina djeca

A.Š.
30.06.2022 10:30

"Slijedila sam svoje srce i ono me dovelo u Hrvatsku. Uspomene za cijeli život. Osjećam se jako sretno, tako blagoslovljeno. Jako sam se nasmijala, opustila i isključila kao nikad prije. Definitivno neću čekati sljedeće tri godine da ponovno putujem", napisala u je britanska manekenka, voditeljica i bivša misica Christine McGuinness koja je proteklih nekoliko dana provela u Hrvatskoj. I nije propustila to obznaniti na društvenim mrežama.

Na Instagramu, gdje je prati više od 650 tisuća ljudi, podijelila je gdje je sve bila i što je sve radila u našoj zemlji. Iako nije otkrivala točne lokacije, pretpostavlja se kako je ljetovala negdje okolo Šibenika i Splita, budući da je s tih lokacija dijelila fotografije. Atraktivne poze u kupaćim kostimima, nezaobilazna pozadina ispred Skradinskog buka, zalasci sunca na Jadranu...to je otprilike sadržaj koji je objavljivala.

"Kada je svaki zalazak prilika da se resetiraš. Obožavam svaku sekundu ovoga", napisala je Christine, koja je kod nas boravila s prijateljicama. Mnogi su je u komentarima pitali gdje se nalazi budući da su ishvalili lokacije.


Dijagnoza autizma, ADHD-a i dispraksije

Reality zvijezda je proteklih nekoliko mjeseci imala težak period budući da joj je dijagnosticiran autizam, ADHD i dispraksija. Te su joj dijagnoze bile oslobađajuće, kaže, jer su je postavile na put boljeg razumijevanja sebe. Također, i njezinoj djeci, osmogodišnjim blizancima Penelope i Leu te petogodišnjoj Felicity dijagnosticiran je autizam.

"To mi je čudno, ali primijetila sam kroz život nekoliko malih naznaka da sam autistična te da sam više nalik svojoj djeci. Moji problemi s hranom, moje društvene borbe, koliko mi je teško sklapati prijateljstva i ostati usredotočen te moja neodlučnost. Način na koji plutam kroz život podsjeća me na to kakva je moja najstarija kći Penelope", napisala je voditeljica u svojoj knjizi 'A Beautiful Nightmare'.

Inače, Christine je u braku s Paddyjem McGuinnessom, slavnim komičarem, glumacem i televizijskim voditeljem. Trenutačno snima popularni serijal Top Gear, dok je Christine nedavno završila sa snimanjem ITV-jevog reality serijala The Games, u kojem se poznate osobe natječu u nizu sportskih disciplina.