Play ponuda
Play ponuda
Tužna vijest

Britanski reper poginuo u automobilskoj nesreći dok je putovao na vlastiti nastup

Britanski reper Cadet preminuo je u automobilskoj nesreći u taksiju kojim je putovao na nastup

Image
Foto: Facebook/WhoCadetCadet
Tabloid.hr/ 9.2.2019. u 17:52
Play ponuda

Britanski reper Cadet preminuo je uslijed prometne nesreće koja se dogodila u petak navečer u Londonu. Blaine Johnson, kako mu je pravo ime, umro je u 28. godini života.

Mladi reper putovao je taksijem na vlastiti nastup, a automobil se sudario s drugim vozilom. Oba su vozača prebačena u bolnicu, tri su putnika ozlijeđena, a Blaine je preminuo. 

"Planirao je puno toga, baš se pripremao za intervju za svoj najnoviji singl - rekao je bliski prijatelj pokojnog repera, prenosi The Sun. Cadet se proslavio na društvenim mrežama te YouTube videima, a bavio se i glumom. 

Njegove su najpoznatije pjesme 'Letter To Krept', 'Instagram Girls', 'Advice', 'The Commitment.'

Od njega su se već počeli opraštati kolege. "Tužan sam i šokiran ovom viješću. Žao mi je, obitelji šaljem molitve i blagoslove", poručio je reper Giggs.

Oglasio se i DJ Semtex i napisao: "Ne mogu vjerovati. Bio sam s njim na pozornici prošli tjedan. Nisam nikada vidio čovjeka toliko sretnog. Sve mu se u životu posložilo. Ovo je trebala biti njegova godina."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'novo-stari' predsjednik

Životni put Aleksandra Vučića: Novinarima je branio da pišu o vjenčanju s lijepom Tamarom, a obilježila ga je i velika tragedija

Play ponuda

Više s weba