Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
fanovi su zabrinuti

Britney nas novim objavama na Instagramu želi uvjeriti da je dobro, ali joj baš i ne ide

Britney je jučer bila jako aktivna na Instagramu pa nas je počastila s čak tri objave

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 29.5.2019. u 10:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Britney Spears se početkom mjeseca vratila iz psihijatrijske ustanove u koju se navodno sama prijavila zbog mentalnih problema.

Obožavatelji su uvjereni da joj nije dobro, no ona ih na sve načine pokušava razuvjeriti. Tako je jučer objavila čak tri posta na Instagramu kojima je mislila da će odagnati sve sumnje oko svog stanja, no fanovi su samo još zabrinutiji.

Pjevačica je prvo objavila video koji je svojevrsni disclaimer u kojem je rekla: "Za one koji misle da sama ne objavljujem svoje snimke, ovo sam snimila jučer. Tako da ste u krivu, ali nadam se da će vam se svidjeti". Nakon njega je uslijedio video njene male kućne modne revije koje snima od 2017.

Obožavatelji su u komentarima izrazili svoju zabrinutost, posebno zato što 'Pop princeza' ne izgleda najbolje. "Kao da su joj lijekovi izbrisali dušu i osobnost. Čini se tako ukočena i robotizirana. Nedostaje mi Britney", "Bili smo zabrinuti, ali smo sada još zabrinutiji", "Neka ju netko makne s Instagrama, kupi joj lijepu kuću na selu i pusti ju da živi na miru", samo su neki od komentara njenih fanova.

Kasnije je Britney objavila fotografiju u bijeloj mini haljini koju nosi na videu sa svoje modne revije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon nje je uslijedila seksi fotka na kojoj 'Pop princeza' na velikom napuhancu u obliku pauna uživa u bazenu odjevena samo u zebrasti bikini. Pokazala je tako još jednom svoje savršeno isklesane trbušnjake i osunčanu kožu, ali obožavatelji su još jednom izrazili svoju zabrinutost i poručili joj da se ne zamara 'hejterima', već da se odmara i oporavlja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Preljub u pitanju

Prevario fatalnu Dilletu? Can Yaman i Demet u isto su vrijeme prekinuli s partnerima – slučajnost ili?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba