Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NAJVEĆI U POVIJESTI?

Britney Spears izdaje memoare? Evo koliko bi pjevačica mogla dobiti jednim od najvećih ugovora za prodaju prava ikada

"Neka im Bog pomogne ako ikada odlučim dati intervju", napisala je jednom prilikom Britney Spears na svom Instagram pritom misleći na svoju obitelj pod čijim je skrbništvom bila dugih 13 godina

Image
Foto: Profimedia
L.K./ 23.2.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Planetarno popularna pjevačica Britney Spears je odlučila svoju životnu dramu sažeti u vlastitim memoarima. Tom prilikom njezin će profesionalni i privatni život biti poput otvorene knjige za mnogobrojne obožavatelje, a ondje će se moći pronaći zanimljivosti koje je proživjela kao pjevačica, detalji iz raznih 'toksičnih' odnosima te o njezinoj obitelji koja je najveći krivac za njezinu patnju. Iako se nekoliko izdavačkih kuća nadalo da će 40-godišnja Britney odabrati baš njihov ugovor, na kraju je navodno pobijedila izdavačka kuća Simon & Schuster s ugovorom vrijednim čak 15 milijuna dolara. Još se čeka službena potvrda jer bi njome ovaj ugovor mogao bi biti jedan od najvećih u povijesti.

Kada je riječ o memoarima, apsolutni prvaci su poznati bračni par Barack i Michelle Obama koji su 2017. godine prodali prava na svoje knjige. Ta prodaja ih je obogatila za više od nevjerojatnih 60 milijuna dolara što spada u najveće poznate iznose za nefikcijske knjige u povijesti. Nije "loše" prošao ni još jedan nekadašnji predsjednik SAD-a Bill Clinton koji je dobio ugovor "težak" 15 milijuna dolara za svoju knjigu 'Moj život' iz 2001. godine.

Britney je ipak iz nekih potpuno drugih motiva odlučila staviti svoj život na papir, a posebno su je razbjesnile pojedine tvrdnje iz memoara 'Things I Should Have Said' njezine mlađe sestre Jamie Lynn. Tom prilikom se oglasila na svom službenim Instagram profilu gdje je napisala: "Čestitam bestseleru... Sada imaš hrabrosti prodati knjigu i pričati laži... Voljela bih da moraš proći detektor laži kako bi svi ti ljudi mogli shvatiti da lažeš!!! Voljela bih da svemogući Gospodin Bog može sići i pokazati cijelom ovom svijetu da lažeš i zarađuješ na meni!!!! Ti si ološ, Jamie Lynn".

Image

Ovako danas izgleda jednako problematična sestra Britney Spears koja je prvo dijete rodila sa 16

Fotogalerija
Image

Ovako danas izgleda jednako problematična sestra Britney Spears koja je prvo dijete rodila sa 16

Fotogalerija

Pjevačicin odvjetnik Mathew Rosengart ovom je prilikom izdao priopćenje u kojem, između ostalog, stoji kako Britneyjina obitelj nju "više neće maltretirati". "Iako Britney nije pročitala i ne namjerava čitati vašu knjigu, ona i milijuni njezinih obožavatelja bili su šokirani kada su vidjeli kako ste je iskoristili za zaradu. Ona to neće tolerirati, niti bi trebala", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kada je Britney napisala u jednoj objavi na svom Instagram profilu: "Neka im Bog pomogne ako ikada odlučim dati intervju". Vjerojatno zbog tih riječi članovima njezine obitelji nije nimalo svejedno jer bi detalji iz njezinih memoara mogli otkriti drugu stranu priče.

Image
Hrvati zatrpali objavu

Britney Spears je u Hrvatskoj? Fotografija iz Rovinja pokrenula raspravu

Image
Hrvati zatrpali objavu

Britney Spears je u Hrvatskoj? Fotografija iz Rovinja pokrenula raspravu

Podsjećamo kako je Britney Spears na sudu pobijedila svog oca pod čijim je skrbništvom bila dugih 13 godina. Upravo zbog te velike nepravde snimani su brojni dokumentarni filmovi i pisani članci, no Britney smatra kako je priča izvučena iz konteksta. Mnogi ju nisu ozbiljno shvaćali kada je u siječnju ove godine objavila fotografiju pisaće mašine u čijem opisu je napisala: "Hoću li početi od početka?". 

Upravo se čita

Image
subota u 22:40

Stižu nam studen i zima... hladniji no ikad!

Treba naglasiti kako se još nitko nije oglasio iz izdavačke kuće Simon & Schuster o ovom pitanju, no ako se ispostavi istinitim i službeno potvrđenim, povijest će pamtiti Britney ne samo kao poznatu pjevačicu već kao autoricu koja bi mogla poprilično lukrativno unovčiti svoja prava na knjigu.

L.K./ 23.2.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
prijatelji ili?

NAJINTRIGANTNIJI DUO INFLUENCERSKE SCENE! Jesu li Lea i Andrija u ljubavnoj vezi?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba