Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
lagala je da je dobro

Britney Spears nakon 2 godine prvi put na sudu: 'Iskreno, želim tužiti svoju obitelj'

Već 13 godina je pod očevim konzervatorskim nadzorom te je to sprječava da donosi osobne i financijske odluke o vlastitom životu.

Image

U ranima 00-ima, Britney Spears i Justin Timberlake bili su it par. Tada je pop ikona tvrdila kako se čuva do braka, a onda je istina izašla na vidjelo 2002. godine. Justin je tada u intervjuu priznao kako su spavali zajedno, a godinu dana kasnije progovorila je i Britney. "Mislila sam da je on onaj pravi, ali sam pogriješila. Samo nisam mislila da će otići Barbari Walters i tako me prodati", zaključila je povrijeđena pjevačica.

Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 24.6.2021. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prvi se put u posljednje dvije godine pjevačica Britney Spears izravno obratila sudu na temu skrbništva njezinog oca. 

Već 13 godina je pod njegovim je konzervatorskim nadzorom te je to sprječava da donosi osobne i financijske odluke o vlastitom životu. Na sudu je rekla da nije tu da bi bila nečija robinja. "Tako sam bijesna da ne mogu spavati i depresivna sam. Želim da me se čuje ... Želim promjene i želim promjene prema naprijed. Zaslužujem promjene", rekla je pjevačica. 

"Samo želim svoj život natrag, prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopće nema smisla ... Gotova sam. Želim tužiti svoju obitelj, da budem potpuno iskrena", dodala je.

Onda se osvrnula i na poruku koju je podijelila sredinom travnja kada je uvjeravala javnost da je dobro. "Da, potpuno sam dobro. Izuzetno sam sretna. Imam prekrasan dom, prelijepu djecu. Trenutno se odmaram jer uživam", napisala je pjevačica tada. 

Tijekom saslušanja o skrbništvu, Britney je otkrila da je ta izjava potpuna laž.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nakon što sam cijelom svijetu rekla da sam dobro, lagala sam. Nisam sretna, ne mogu spavati, depresivna sam i plačem svaki dan", otkrila je. 

Britney je rekla i da se željela udati za svog dečka i dobiti dijete, ali nije joj to bilo dopušteno.

Također, rekla je da ju je otac spriječio da ukloni spiralu u želji da ponovno zatrudni te da je bila prisiljena uzimati litij - lijek za bipolarne poremećaje - do te mjere da se osjećala pijanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ljubav je na selu

Sve je teže na farmama! Hrvoje izbacio Suzanu, a ona poručila: 'Imam žuljeve, no očito se to ne cijeni!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ne da na svoje

Rozga pokazala nestašnoj djevojci kome Hauser pripada: 'Život je tako prekrasan!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba