Play ponuda
Play ponuda
ne želi komentirati prošlost

Britney Spears napokon se oglasila i prokomentirala dokumentarac: 'Dosta mi je drame'

Brojni obožavatelji pružili su joj podršku komentirajući kako je ostavila velik trag u svijetu glazbe, a neki su otišli korak dalje pa komentirali kako je Britney najveća zvijezda u posljednjih dvadeset godina

Image
Foto: www.profimedia.hr
RTL.HR/ 29.9.2021. u 12:30
Play ponuda

Posrnula pop princeza, 39-godišnja Britney Spears na društvenim mrežama obratila se svojim pratiteljima i konačno prokomentirala novi dokumentarac o svom životu pod nazivom 'The New York Times Presents: Controlling Britney Spears'. 

''Ljudi, ovo je ludo. Pogledala sam dio posljednjeg dokumentarca i moram vam priznati da sam se nekoliko puta počešala po glavi. Zaista se pokušavam maknuti od drame. Broj jedan jer je to prošlost. Broj dva, može li dijalog biti uglađeniji? I za kraj - iskoristili su najljepši materijal na kojemu sam ja na svijetu. Što reći, potrudili su se'', napisala je Britney pa nastavila u istom tonu: 

''Budući da je svijet tako drag, reći ću da se projekt Rose ipak zadržao i reći ću vam zašto. Mislite li da se stvari događaju s razlogom ili slučajno? Projekt Rose, moj projekt, potaknuo me da vjerujem. Na dan kad sam prvi put objavila projekt, na mojim se vratima pojavila slučajna narukvica od perlica s crvenim ružama, a ja ju nisam nikad ni naručila. Nitko na svijetu nije znao za to osim mene. Nikada neću zaboraviti taj dan'', stoji u objavi. 

Brojni obožavatelji pružili su joj podršku komentirajući kako je ostavila velik trag u svijetu glazbe, a neki su otišli korak dalje pa komentirali kako je Britney najveća zvijezda u posljednjih dvadeset godina. 

Image
DUGA BITKA

Snimka poziva iz 2009. godine baca novo svjetlo na sudsku bitku Britney Spears

Image
DUGA BITKA

Snimka poziva iz 2009. godine baca novo svjetlo na sudsku bitku Britney Spears

Inače, danas je zakazano novo sudsko saslušanje o ukidanju skrbništva, no sud se nije oglasio od kada je njezin otac, Jamie Spears, zatražio da ga se razriješi dužnosti zakonskog skrbnika zbog čega nije sigurno hoće li se Britney i dalje obratiti sudu na današnji dan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAO PRAVI DOMAĆIN

Kakav šarmer: Ćiro iznenadio Ninu u Tuzli

Play ponuda

Više s weba