Ostalo

Britney Spears napokon se oglasila i prokomentirala dokumentarac: 'Dosta mi je drame'

Brojni obožavatelji pružili su joj podršku komentirajući kako je ostavila velik trag u svijetu glazbe, a neki su otišli korak dalje pa komentirali kako je Britney najveća zvijezda u posljednjih dvadeset godina

RTL.hr
29.09.2021 12:30

Posrnula pop princeza, 39-godišnja Britney Spears na društvenim mrežama obratila se svojim pratiteljima i konačno prokomentirala novi dokumentarac o svom životu pod nazivom 'The New York Times Presents: Controlling Britney Spears'.

''Ljudi, ovo je ludo. Pogledala sam dio posljednjeg dokumentarca i moram vam priznati da sam se nekoliko puta počešalapo glavi. Zaista se pokušavam maknuti od drame. Broj jedan jer je to prošlost.Broj dva, može li dijalog biti uglađeniji? I za kraj - iskoristili su najljepši materijal na kojemu sam jana svijetu. Što reći, potrudili su se'', napisala je Britney pa nastavila u istom tonu:

''Budući da je svijet tako drag, reći ću da se projekt Rose ipak zadržao i reći ću vam zašto. Mislite li da se stvari događaju s razlogom ili slučajno? Projekt Rose, moj projekt, potaknuo me da vjerujem.Na dan kad sam prvi put objavila projekt, na mojim se vratima pojavila slučajna narukvica od perlica s crvenim ružama, a ja ju nisam nikad ni naručila.Nitko na svijetu nije znao za to osim mene. Nikada neću zaboraviti taj dan'', stoji u objavi.

Brojni obožavatelji pružili su joj podršku komentirajući kako je ostavila velik trag u svijetu glazbe, a neki su otišli korak dalje pa komentirali kako je Britney najveća zvijezda u posljednjih dvadeset godina.

Pročitajte još
Snimka poziva iz 2009. godine baca novo svjetlo na sudsku bitku Britney Spears

Inače, danas je zakazano novosudsko saslušanje o ukidanju skrbništva, no sud se nije oglasio od kada je njezin otac,Jamie Spears,zatražio da ga se razriješi dužnosti zakonskog skrbnika zbog čega nije sigurno hoće li se Britney i dalje obratiti sudu na današnji dan.