Ostalo

Britney Spears opet završila na psihijatriji: Sama se prijavila nakon obiteljske drame

Pjevačica je jako bliska s ocem koji joj desetak godina pomaže da ostane trijezna

Tabloid.hr
04.04.2019 10:30

Američki mediji pišu da se Britney Spears prošloga tjedna dobrovoljno prijavila u psihijatrijsku ustanovu, gdje će navodno biti neko vrijeme.

Pjevačica je potražila pomoć jer se teško nosi s očevom bolešću. Naime, Jamieju Spearsu je puklo debelo crijevo u siječnju, zbog čega se podvrgnuo teškoj operaciji nakon koje se nije u potpunosti oporavio.Prije dva tjedna Britneyin otac je podvrgnut drugoj operaciji nakon koje se ne osjeća dobro.

"Jako su bliski i to joj je jednostavno previše. Ništa se dramatično ne događa s njom, samo je shvatila da se treba posvetiti svom psihičkom zdravlju", kazao je jedan izvor blizak Britney za TMZ.

Drugi je izvor potvrdio priču rekavši: "Britney je bila izbezumljena kada joj se tata razbolio. Postojao jeperiod kada se dobro nosila s tim i kada je bila pozitivna jer se Jamieju stanje poboljšavalo, ali onda mu se naglo pogoršalo pa više nije mogla podnijeti misao da će ga možda izgubiti. To je bila njezina točka pucanja."

Sve ju je to psihički opteretilo pa se navodno sama prijavila u psihijatrijsku ustanovu u kojoj će provesti mjesec dana.

Inače, otac Jamie se brinuo o karijeri pop princeze, a nakon njezinog psihičkog sloma 2007. pomagao joj je da ostane trijezna.

Britney je nedavno na Instagramu objavila motivacijski citat: "Zaljubi se u brigu o sebi, umu, tijelu i duhu", uz što je napisala: "Svi mi trebamo uzeti malo vremena za sebe."

Pjevačica je početkom godine zbog očevog stanja otkazala zakazane koncerte i na Instagramu otkrila da je njegovo zdravlje ozbiljno ugroženo.

"Prije nekoliko mjeseci moj je otac bio hospitaliziran i umaloumro. Svi smo mi zahvalni što je iz toga izašao živ, ali pred njim je još uvijek dug put. Morala sam donijeti tešku odluku da se u ovom trenutku potpuno usredotočimna svoju obitelj. Nadam se da svi to možete razumjeti", napisala je tada Britney.