Ostalo

Britney Spears optužila paparazza za fotošopiranje fotografija na kojima izgleda '20 kilograma teže'

Britney se obratila pratiteljima na Instagramu i poručila im da ne vjeruju svemu što vide na internetu

Tabloid.hr
11.06.2019 10:17

Britney Spears su jako uznemirile paparazzo fotografije s njenog odmora u Miamiju.

Naime, pjevačica se na Instagramu više puta obratila pratiteljima i poručila im da ne vjeruju svemu što čitaju i vide na internetu.

Tvrdi da je paparazzo uređivao njene fotografije tako da izgleda puno deblje nego što zbilja jest.

"Nitko se nikad ne pita, 'Jesu li paparazzo fotke lažne, uređuju li ih i jesu li vijesti istinite?' Zainteresirana sam za tu teoriju zavjere. Jučer sam otišla na plivanje. Izgledala sam 20 kilograma teže nego što sam danas. Danas sam mršava poput igle. Recite mi, što je istina?", upitala je Britney obožavatelje na svom Instagram Storyju, očito uzrujana zbog spornih fotografija.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Britney je jučer objavila još jedan video na Instagramu kojim je pokušala pojasniti cijeli slučaj. "Dakle, ovo sam ja dan nakon vožnje brodom. Izgledam li danas drugačije nego jučer?", upitala je fanove u snimci dok je pokazivala svoju mršavu figuru u trapericama i crop topu.

"Ljudi uvijek kažu da slavni varaju sa svojim fotkama, ali nikada se ne upitaju rade li to i paparazzi da bi prodali svoje fotke!!! Ovo se sve dogodilo u 17 sati", napisala je uz objavu koja je za usporedbu uključivala fotke koje su ju razjarile.