Ostalo

Legendarna glumica iz 'Plave lagune' (56) pozirala u toplesu

Brooke Shields, glumica koja je najpoznatija po ulozi u popularnom filmu 'Plava laguna' pozirala je pred kamerama u toplesu, a obožavatelji ne kriju oduševljenje

T.M.
10.02.2022 21:00

Lijepa glumica Brooke Shields najpoznatija po ulozi u kultnom filmu 'Plava laguna' ponovno se skinula pred kamerama i u toplesu pozirala za novu modnu kampanju. U intervjuu za strane medije otkrila je kakav je osjećaj pozirati samo u trapericama na pragu šestog desetljeća.

"Bilo mi je iznimno bitno da svi vide kako izgleda moje 56 godina 'staro tijelo' i da se fotografije ne obrađuju. Uvijek želim biti iskrena, takva je i ova kampanja", rekla je Brooke za časopis People te dodala:

"Gurnula sam svoje tijelo do krajnjih granica. Moj ego mi je puno pomogao. Rekla sam sama sebi: ako snimimo ove fotografije i neću biti zadovoljna, bitću stroga prema sebi", dodala je Brooke.

Inače, riječ je o ženi koja se pojavila na javnoj sceni prije gotovo pola stoljeća. Godine 1975. na adresu mlade Shields stigla je vrlo kontroverzna ponuda koju je njezina majka, na nevjericu svih, odlučila prihvatiti.

Naime, Brooke se sa samo 10 godina naga pojavila na naslovniciPlayboya! Čitava se njezina obitelj tada suočila s brojnim negodovanjima i optužbama za pedofiliju i iskorištavanje, noTeri Shields, koja je donijela odluku umjesto maloljetne Brooke, smatrala je kako će naslovnica u spomenutom časopisu pomoći njezinoj kćeri u nastavku karijere.

Brooke se uskoro pojavila u hororu''Alice, Sweet Alice'', a već iduće godine utjelovila je mladu prostitutku u filmu''Pretty Baby''koji je postao poznat i po kontroverznom poljupcu između 11-godišnje Brooke i njezinog 30-godišnjeg kolegeKeitha Carradinea.

Usporedno s filmskom, i njezina manekenska karijera bila je u usponu. Sa samo 14 godina krasila je naslovnicuVougeai postala najmlađa u povijesti kojoj je to uspjelo. No prava modna ikona 80-ih postala je zahvaljujući snimanju reklamne kampanje za poznati brendCalvin Klein.