Play ponuda
Play ponuda
nakon dugog staža

Bruce Willis prvi put uhvaćen u javnosti nakon što je nedavno najavio napuštanje glume

Glumac se ni najmanje nije obazirao na objektive fotoaparata reportera te prisutnih znatiželjnika

Image
Foto: Profimedia
RTL.hr/ 16.5.2022. u 19:30
Play ponuda

Prije nešto malo manje od dva mjeseca američki glumac Bruce Willis iznenadio je široku javnost kada je svijetu obznanio vlastitu odluku u kojoj priznaje kako se zbog trenutnog zdravstvenog stanja mora povući iz svijeta glume. Tu je odluku donio jer se želi posvetiti vlastitom zdravlju. Inače, 67-godišnjem glumcu je dijagnosticiran neurokognitivni poremećaj, poznatiji pod nazivom afazija.

Upravo zbog toga, određeno vrijeme ga se nije imalo prilike nigdje vidjeti što je potaknulo šuškanja, no onda su ga paparazzi uhvatili prilikom odlaska na restoran s prijateljem u Brentwoodu, mirnoj četvrti u zapadnom dijelu Los Angelesa.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Poznati glumac koji je svoj karijerni put započeo još sedamdesetih godina prošlog stoljeća, ni najmanje se nije opterećivao objektivima fotoaparata koji su bili usmjereni prema njemu. U stilu popularnih akcijskih junaka, izgledalo je kao da mu je fokus negdje u daljini te da im ne daje ni najmanju količinu pozornosti.

Inače, ovo je prvi put da je glumac fotografiran u javnosti nakon što je objavio nesretnu vijest o svom neurokognitivnom poremećaju. Iza sebe ostavio je neke nevjerojatne filmske naslove poput 'Umri muški' ('Die Hard') i 'Šesto čulo' ('Sixth sense') koji su mu donijelo slavu na svjetskoj razini. Izgleda kako ni on nije planirao ovakav razvoj događaja i takav način rastanka od Hollywooda.

Image
GROZNA SUDBINA

'Znale su da polako nestaje': Demi Moore i sadašnja supruga Brucea Willisa ujedinile se da bi mu pomogle u najtežem periodu

Image
GROZNA SUDBINA

'Znale su da polako nestaje': Demi Moore i sadašnja supruga Brucea Willisa ujedinile se da bi mu pomogle u najtežem periodu

Svoje umirovljeničke dane odlučio je provesti u nekoj mirnijem životu koji drži podalje od očiju javnosti. Od tada je u krugu najbližih osoba kao što su mu supruga Emme Heming Willis i njihove kćeri Mabel i Evelyn. Nedavno se na popularnoj društvenoj mreži Instagram pojavila fotografija glumca s kćerima koje je dobio sa suprugom Emmom. Zanimljivo je kako se Bruce posljednjih mjeseci druži i s nekadašnjom suprugom i kolegicom Demi Moore s kojom ima tri kćeri, 33-godišnju Rumer , 30-godišnju Scout i 28-godišnju Tallulah.

Podsjećamo kako afazija, između ostalog, uzrokuje poteškoće ili čak gubitak govora, a prati ju manja mogućnost razumijevanja i izgovora riječi te popratnog neverbalnog načina komunikacije. Do ovog teškog zdravstvenog stanja se dođe prilikom oštećenja centara za govor u korteksu i bazalnim ganglijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Preljub u pitanju

Prevario fatalnu Dilletu? Can Yaman i Demet u isto su vrijeme prekinuli s partnerima – slučajnost ili?

Play ponuda

Više s weba