Ostalo

Burna ljubav: Johnny Depp naglo napustio snimanje i otišao za suprugom

Američki portali raspisali su se i o tomu da je Johnny Depp zamolio svoju Amber Heard suprugu da napusti australsko snimanje jer njihove svađe ometaju produkciju

RTL - Hina
22.05.2015 12:32

Američki glumac Johnny Depp naglo je napustio snimanje petoga nastavka filma Pirati s Kariba koje se odvija u Australiji kako bi se što prije pridružio svojoj supruzi Amber Heard u Sjedinjenim Državama, piše australski list Gold Coast Bulletin.

Hollywoodska zvijezda koja utjelovljuje lik kapetana Jacka Sparrowa na australskoj Zlatnoj obali snima peti dio popularne sage o avanturama gusarskog kapetana pod nazivom Dead Men Tell No Tales.

Johnny Depp i Amber Heard

Gold Coast Bulletin piše da je Depp snimanje iznenada napustio u srijedu navečer i da u Sjedinjene Države putuje prvim privatnim letom te otkriva da se par, koji se vjenčao prije tri mjeseca bez prestanka prepire. Američki portali raspisali su se i o tomu da je Depp zamolio svoju suprugu da napusti australsko snimanje jer njihove svađe ometaju produkciju. Amber Heard otputovala je u Sjedinjene Države s njihovo dvoje jorkširskih terijera kojima su vlasti prije tjedan dana zaprijetile eutanazijom jer su ih vlasnici u zemlju doveli bez dozvola i bilo kakvih dokumenata.

Po pisanju Bulletina, Depp je isprva trebao pratiti suprugu na putu u Ameriku, no nakon razgovora s producentima u posljednji se trenutak predomislio.

Ako se i službeno potvrdi informacija o Deppovu odlasku sa snimanja, bit će to novo odugovlačenje i financijski udarac za produkcijsku kuću Disney jer je glumac u ožujku zbog liječenja ozlijeđene ruke neko vrijeme morao provesti u Sjedinjenim Državama.