Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
usamljena u svojoj kući

Caitlyn Jenner gotovo uopće ne viđa svoju djecu: 'Svi su me napustili'

Tri godine nakon što je promijenila spol, nekad Bruce, a danas Caitlyn Jenner živi sasvim u svojoj kući, dok desetero djece viđa jako rijetko

Image
Foto: ©Splash/Guliver images
Tabloid.hr/ 28.5.2018. u 15:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Caitlyn Jenner je u novom intervjuu priznala da svoju djecu gotovo uopće ne viđa te da većinu vremena provodi sama u svojoj kući. 

Nekad poznat kao Bruce Jenner, u travnju 2015. godine odlučio je promijeniti spol i postati žena. Iako ima šestero biološke djece i četvero od bivše supruge Kris Jenner koje je odgajala kao svoje, tri godine nakon promjene spola Caitlyn vodi prilično usamljen život. 

"Imam puno djece, ali ponekad je jako teško održavati blizak odnos s djecom zbog očitih okolnosti. Svi oni imaju svoje živote i nastavili su ih voditi bez mene", ispričala je Caitlyn u novom intervjuu. 

"Svi smo mi ljudska bića; bit ćemo na ovom planetu jako kratko. Dođemo, odemo, a na kraju svega samo se nadamo da će naša obitelj biti prisutna", dodala je. 

Caitlyn je s Kim, Kourtney, Khloe i Kris zaratila kada je objavila knjigu u kojoj je, između ostalog, napisala da je Kris znala da ona oduvijek želi biti žena iako ona cijelo vrijeme tvrdi suprotno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
DRAMA KOD SUSJEDA

Tko je žena o kojoj bruji cijela regija? Milica Pavlović našla se usred neviđenog skandala, glazbena scena je na nogama!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba