Ostalo

Caitlyn Jenner o slučaju OJ-a Simpsona: 'Robert Kardashian je sigurno znao da je kriv'

Caitlyn Jenner otvoreno o najkontroverznijem suđenju svih vremena

Tabloid.hr
05.12.2019 15:53

Caitlyn Jenner trenutno sudjeluje u realityju " I'm a Celebrit y" te na dnevnoj bazi otkriva sočne detalje iz privatnog života. Sada je govorila o kontroverznom slučaju kada je O.J. Simpson optužen za ubojstvo bivše supruge Nicole Brown Simpson i njezinog prijatelja Rona Goldmana.

Tada je bivšeg igrača američkog nogometa na sudu branio Robert Kardashian , bivši suprug Kris Jenner koja je tada bila najbolja Nicoleina prijateljica. Caitlyn tvrdi kako je on jednostavno morao znati je li O.J. kriv kada ga je odlučio braniti.

"Vidjela sam Nicole dva dana prije nego što su je pronašli ubijenu. Mi smo bili usred svega toga. O.J. je bio vjenčani kum Kris i Robertu", rekla je Caitlyn.

"Kris mi je tada rekla 'Trebali smo slušati Nicole, bila je u pravu'. Noć kada su oslobodili Simpsona, Kim i Kourtney su došle iz škole i Kourtney je rekla 'Rekla sam vam da nije kriv'. Tada sam im rekla 'To što je proglašen nevinim ne znači da nije to učinio i ne želim da se njegovo ime više ikada spominje u ovoj kući'", rekla je Caitlyn.

"Jednostavno, nije mogao ne znati da je O.J. kriv", zaključila je Caitlyn i priznala kako joj se Simpson nikada nije svidio. "Nikada mi nije pasao. Previše egoističan čovjek", zaključila je.