Play ponuda
Play ponuda
gostovala je na penn state-u

Caitlyn Jenner otkrila da je češće kritiziraju zbog političkih nazora, nego promjene spola: 'Mrze me jer sam republikanka'

Tijekom gostovanja na Penn Stateu, reality zvijezda je otkrila kako je mnogo više kritziraju zbog toga što je konzervativna republikanka, nego zato što je transrodna osoba

Image
Foto: Instagram
Vijesti.hr/ 22.2.2016. u 9:49
Play ponuda

Caitlyn Jenner se požalila kako češće suočava s negativnim komentarima zbog svojih političkih nazora, nego zbog toga što je transrodna osoba.

Reality zvijezda je gostovala na Sveučilištu u Pennsylvaniji i i tom prilikom objasnila zašto ne podržava demokrate koji se bore za prava transrodnih osoba.

"Mnogo me više mrze i kritziraju zbog činjenice da sam konzervativna republikanka, nego zbog toga što sam trans", otkrila je Jenner.

Pisac Buzz Bissinger, koji je gostovao s Caitlyn, rekao je da "samo zato što promijenite spol, ne znači da ćete promijeniti svoja uvjerenja".

Caitlyn je priznala i kako se ne osjeća kao uzor drugima iz zajednice transrodnih osoba.

"Nova sam u svemu ovome i zaista se osjećam da mogu biti uzor", rekla je Caitlyn, a zatim i oštro demantirala glasine da je promijenila spol zbog slave i novca.

"Ne treba mi novac. Zaista ne razumijem takve optužbe. Nitko tko odluči promijeniti spol ne čini to zbog novca. To je sigurno", rekla je Jenner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bez srama

Najslavnija srpska voditeljica i 'đak generacije'! Jovana Jeremić izvijala se na plaži, turisti u čudu gledali njezine 'akrobacije'

Play ponuda

Više s weba