Play ponuda
Play ponuda
primila nagradu za hrabrost

Caitlyn Jenner začepila usta svim dušebrižnicima: pogledajte što je poručila u emocionalnom govoru!

Sva su njezina djeca bila na dodjeli kako bi je poduprijeli i bili uz nju dok je govorila kako su je osuđivali... ne samo kao transrodnu osobu nego i ženu koja uvijek 'mora' odabrati pravu haljinu, frizuru i šminku

RTL/ 16.7.2015. u 8:46
Play ponuda

Reality zvijezda i bivša olimpijka Caitlyn Jenner još je jednom začepila usta svim dušebrižnicima, ovaj put na dodjeli sportskih nagrada ESPY (Excellence in Sports Performance Yearly Award).

To je napravila u jednom vrlo emocionalnom, dirljivom i nadasve toplom govoru nakon što joj je u uručena Arthur Ashe nagrada za hrabrost. U svom je govoru pozvala cijeli svijet da prihvati transrodne osobe, ne samo nju.

Sva su njezina djeca bila na dodjeli kako bi je poduprijeli i bili uz nju dok je govorila kako su je osuđivali... ne samo kao transrodnu osobu nego i ženu koja uvijek 'mora' odabrati pravu haljinu, frizuru i šminku.

Nakon što se kratko našalila, prebacila se na ozbiljnije teme te kazala kako tog ključnog trenutka u životu, ona nije upoznala transrodnu osobu i da joj je cijelo iskustvo bilo nevjerojatno.

Spomenula je i par transrodnih osoba koje je upoznala te kako se nada da će s njezinim otkrivanjem istine više istih takvih biti otvoreniji prema prihvaćanjem sebe.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ruši sve rekorde

'Kućna snimka' Kim Kardashian najgledaniji pornić na internetu ikad!

Play ponuda

Više s weba