Play ponuda
Play ponuda
Nova emotivna ispovijest Caitlyn Jenner

Caitlyn otkrila da je spol počela mijenjati još 80-ih: 'Imala sam i grudi, a kad sam upoznala Kris, smanjila ...

Iako se Caitlyn Jenner ufurala u ulogu žene, svojih se dana u muškom tijelu još uvijek sjeća. U emotivnoj ispovijesti otkrila je kako je prvi put proces promjene spola započela davnih 80-ih godina. Već je bila daleko dogurala u hormonskoj terapiji, a onda se zaljubila u tada Kris Kardashian

Edita Misirić/ 3.2.2016. u 18:14
Play ponuda

Od kada je postala žena, Caitlyn Jenner ponajprije šokira iskrenošću! I to, kaže, radi zbog većeg dobra! No, veći dio svojeg života morala je skrivati pravu sebe. Maleni Bruce bio je sve samo ne običan dječak! 

"Bila sam disleksična, imala sam problem sa spolnim identitetom. Šuljala sam se u majčin ormar, uzimala sam i sestrinu odjeću. Nitko nikada nije doznao, nisu me uhvatili", otkriva Caitlyn Jenner.

Jedino u što je tada bio siguran je sport! On ga je odveo do zlata na Olimpijskim igrama 1976. u Montrealu! 

"Sjećam se da sam se drugo jutro probudila, otišla u kupaonicu, stavila zlatnu medalju oko vrata, potpuno gola i rekla sama sebi: Što ću, dovraga, naraviti sa svojim životom sada".

Američki zlatni dečko do 1986. iza sebe je imao dva razvoda i jaku želju da postane žena. 

"Počela sam uzimati hormone. I da, imala sam grudi, dobru dvojku! I bila sam oduševljena njima! Moja misija bila je postati žena do četrdesete godine. Kada sam navršila 39, jednostavno nisam mogla nastaviti", dodaje Caitlyn.

Image
Foto: movies.ndtv.com
Image
movies.ndtv.com

(Foto: movies.ndtv.com)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Nekoliko mjeseci kasnije Bruce je upoznao Kris Kardashian. Od samog početka je bio iskren s njom. Bili su sretni. 

"I čak sam otišla na operaciju smanjivanja grudi. Nikada to nikome nisam rekla",  kazala je Caitlyn.

"Kris i ja smo imali pravilo - nemoj se odijevati u žensku odjeću, osobito ne u kući. Ako to doista moraš raditi kada si na putu, ponesi sa sobom i odijevaj se! To sam i radila godinama".

Kada je Kris nakon 23 godine braka zatražila razvod, Caitlyn je pomislila na najgore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
uslast!

Tražili ste, dobili ste: Ovo je recept za Nikolin 'težački desert'

"Te sam noći pomislila da bi bilo najjednostavnije otići u drugu sobu i okončati život! Zatim sam pomislila: Ne želim svoju priču završiti na ovaj način. Pomislila sam: Što je najgore što se može dogoditi? Promijenit ću spol! OK, pa zar je to kraj svijeta? Ne, još uvijek sam ovdje".

I čini se sretnija nego ikada! 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bez srama

Najslavnija srpska voditeljica i 'đak generacije'! Jovana Jeremić izvijala se na plaži, turisti u čudu gledali njezine 'akrobacije'

Play ponuda

Više s weba