Play ponuda
Play ponuda
trzavice se nastavljaju

Caitlyn ukrala 'tim za uljepšavanje' bivšoj Kris Jenner, TV zvijezda u šoku

Svađa između Caitlyn Jenner i njene bivše Kris pretvara se u pravi 'rat zvijezda'. Od kad se par razveo 2013. godine, mediji pišu o njihovim svađama, a čini se da je Caitlyn ovoga puta izazvala 'kap koja je prelila čašu'

Image
Foto: Instagram
Jasmina Grbavec/ 19.6.2015. u 10:00
Play ponuda

Od kako su se razveli prije dvije godine, Caitlyn i Kris Jenner javno su pokazivali međusobnu netrpeljivost.

Nakon što je Bruce promijenio spol i postao Caitlyn, sva medijska pozornost otišla je u njegovu korist, dok je Kris s druge strane postala gotovo pa i nebitna na medijskoj pozornici.

Kako nije lako opstati na toj pozornici pravi je primjer TV zvijezda Kris Jenner. Za 'posao' poput njenog treba uvijek dobro izgledati i imati gotovo pa legiju suradnika; od kozmetičara, stilista, vizažišta do frizera.

Možemo reći kako je Caitlyn uplela prste tamo gdje najviše boli. Kako piše Hollywoodlife.com, preuzela je cijelu make up ekipu Kris i time je u potpunosti ostavila u šoku.

"Odjednom, ekipa koja je bila zadužena za uljepšavanje Kris, nije više imala vremena za nju. Naknadno je shvatila da su svi bili u Malibuu i radili sa Caitlyn. Kris ne može vjerovati da joj je Caitlyn to napravila", rekao je izvor za Star magazin.

Osim toga, Caitlyn je 'ukrala' i dio producenata koji će raditi na dokumentarnoj seriji 'Ja sam Cait'.  

" Kris je ta koja je okupila ovaj tim i vrlo je ljuta na Caitlyn što joj je besramno otuđila make up ekipu", dodao je izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

S druge strane, Kris je više puta ogovarana kao prava 'drama queen' i ne čudi da su je suradnici ostavili i pridružili se Caitlyn , s kojom je suradnja navodno puno lakša.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
velika tuga

Otkriveno od čega je preminuo trogodišnji sin Srđana Todorovića

Play ponuda

Više s weba