Ostalo

Čak ni poznati nemaju problema sa slanjem poruka bivšima: Taylor Swift i Calvin Harris su opet prijatelji

Nemojte se previše uzbuđivati, jer su te poruke čisto platonske, a još uvijek nisu pričali preko telefona ili se vidjeli uživo

vijesti.hr
30.09.2016 12:52

Otkako su Taylor Swift i Calvin Harris prekinuli u lipnju, tu su bili tweetovi, pjesme i javne pokude. Ali sada, prema nekim informacijama, opet komuniciraju, i to putem SMS-a.

Pročitajte još
Nema više zle krvi? Calvin Harris reagirao na posljednju Taylorinu objavu na Instagramu

Izvor blizak paru za TMZ je rekao da kratko nakon što je prekinula s Tomom Hiddlestonom ranije ovog mjeseca, Taylor se počela dopisivati s Calvinom te odlučila okončati njihovu dramu.

Ipak, nemojte se previše uzbuđivati, jer su te poruke čisto platonske, a još uvijek nisu pričali preko telefona ili se vidjeli uživo.

Vjerojatno je ovo novo-staro prijateljstvo pokrenuto nakon što je Swiftova na Instagramu objavila snimku s modne revije na kojoj je svirala pjesma 'This Is What You Came For' (koju je napisala zajedno s njim). Čak je i sam DJ lajkao tu njezinu objavu.

Možda bi ovo moglo dovesti do neke buduće glazbene suradnje? Čak i ako ne upale stari plamen ljubavi, biti u dobrim odnosima s bivšim je očito sasvim OK.