Ostalo

Calvin Harris 'oprao' Taylor: 'Fokusiraj se na svoju novu vezu, mene nećeš pokopati kao Katy Perry'

Škotskom DJ-ju nimalo dobro nije sjelo to što je Taylor Swift javno priznala da je ona autorica njegovog novog hita kojeg je snimio s Rihannom

vijesti.hr
13.07.2016 21:18

Novi rat na relaciji Calvin Harris - Taylor Swift ! Nakon što se pojavila informacija da je upravo Taylor napisala njegov novi hit kojeg izvodi s Rihannom , "This Is What You Came For", potvrda je stigla prvo od njezine glasnogovornice, a onda i od samog škotskog DJ-ja.

Taylor je pjesmu napisala pod pseudonimom Nils Sjoberg , a prema pisanju TMZ-ja, par je odlučio da je neće zajedno snimiti iz straha da će ta činjenica zasjeniti samu pjesmu. Pa je Taylor ohrabrila svog tadašnjeg dečka da ju snimi s Rihannom.

A onda je Calvin, nakon što je pjesma ugledala svjetlo dana i odmah postala hit, u jednom intervjuu odbacio ideju da će ikada raditi s Taylor, što je navodno bila kap koja je prelila čašu u njihovoj vezi. Nedugo nakon toga su prekinuli.

A Calvinu očito nije nimalo dobro sjelo to što je Taylor odlučila reći istinu o nastanku pjesme pa se na bivšu obrušio na Twitteru.

Osim što je potvrdio da je ona autorica teksta, rekao je i da u pjesmi čak možemo čuti njene vokale.

"Ona je odličan tekstopisac i rasturila je kao i obično. No, ja sam napisao glazbu, producirao pjesmu, aranžirao ju i popeglao vokale. I ispočetka je ona bila ta koja je htjela da sve ostane tajna, otuda pseudonim", započeo je DJ, a onda se dirketno obrušio na Taylor.

"Boli me to što su ona i njezin tim spremni otići toliko daleko i u ovom trenutku pokušavaju od mene napraviti negativca. Ako si sretna u svojoj novoj vezi, trebala bi se fokusirati na nju umjesto da pokušavaš uništiti svog bivšeg dečka jer nemaš pametnijeg posla. Znam da trenutno nisi na turneji i trebaš nekog novog za potkopati kao Katy, ali ja nisam taj tip, sorry. Neću to dozvoliti", napisao je aludirajući na njezinu svađu s Katy Perry.

"Molim te fokusiraj se na pozitivne aspekte svog života jer si zaslužila odličan život. Bog vas blagoslovio sve, želim vam ugodan dan", završio je Calvin svoje izlaganje.

Jedva čekamo Taylorin odgovor na ovo.