Ostalo

Calvin Harris se svim silama trudio osvojiti Nicole Scherzinger: ona htjela da sve završi u jednoj noći

Nicole je htjela da sve između nje i Calvina završi u toj noći iako se on svim silama trudio nastaviti vezu i približiti joj se

vijesti.hr
08.10.2016 12:26

Turbulentni prekid Calvina Harrisa s Taylor Swift cijeli svijet je pratio, a to je predstavljeno kao još jedan katastrofalni poraz ljubavi.

Pročitajte još
Calvin Harris 'spetljao' se s Nicole Scherzinger? Čini se da su bili dosta prisni nakon tulumarenja ovog...

Ipak, čini se kako to njega nije pretjerano dotaklo. Slavni DJ je odmah nakon prekida proveo ludu noć s drugom, odnosno pjevačicom Nicole Schezinger.

Međutim, kako tvrdi neimenovani izvor za The Sun , Nicole je htjela da sve između nje i Calvina završi u toj noći iako se on svim silama trudio nastaviti vezu i približiti joj se.

Calvin je, navodno na sve načine, pokušao pridobiti simpatije Nicole, pa je čak i pristao s njom se pojaviti u emisiji X Factor.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.
Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Nema šanse da bi snimio emisiju da mu se Nicole ludo ne sviđa. Ona mu se jako svidjela i njih dvoje su proveli ludu noć zajedno nakon što je prekinuo s Taylor Swift. Pokušao je na sve načine objasniti da želis njom biti u ozbiljnoj vezi, i molio ju je da ponovno dođe u njegov luksuzni apartman u Las Vegasu, gdje su i proveli prvu zajedničku noć", otkrio je izvor.

Kao razlog za njezino odbijanje navedeno je da je Nicole u sretnoj vezi s tenisačem Grigorom Dimitrovim , s kojim je u vezi više od godinu dana.

Podsjetimo, u srpnju je Harris viđen kako partija sa Scherzinger i ostalom ekipom.

No, izvori su naglasili kako se njih dvoje ne viđaju, već su se slučajno našli u klubu s obzirom da je ona izašla sa svojim prijateljicama.

Nicole ga navodno zna s prethodnih nastupa u Los Angelesu i glazbe na kojoj su radili iako fotografije ispred kluba pokazuju kako su dosta prisni.