Ostalo

Calvin Harris 'spetljao' se s Nicole Scherzinger? Čini se da su bili dosta prisni nakon tulumarenja ovog...

Izvori naglašavaju kako se njih dvoje ne viđaju, već su se slučajno našli u klubu s obzirom da je ona izašla sa svojim prijateljicama.

vijesti.hr
11.07.2016 08:29

Calvin Harris još uvijek nije prebolio prekid s Taylor Swift. Čini se da je slavni DJ nakon prekida, kojeg su objavili početkom lipnja, odlučio ostaviti po strani, nakon što je njegova bivša prešla odmah u ruke Toma Hiddlestona.

No njegovi prijatelji rekli su za Page Six da je povrijeđen i da mu nije baš po volji.

U međuvremenu je Calvin izbacio novu pjesmu sa Johnom Newmanom , koja navodno govori o romansi Taylor i Toma, a uključuje stihove poput "I see online/ That you've begun to be a good girl/ And take trips with your boyfriend/ Continue to pretend".

Ipak, Harris je proteklog vikenda viđen kako partija sa Nicole Scherzinger i ostalom ekipom.

No, izvori naglašavaju kako se njih dvoje ne viđaju, već su se slučajno našli u klubu s obzirom da je ona izašla sa svojim prijateljicama.

Nicole ga navodno zna s prethodnih nastupa u Los Angelesu i glazbe na kojoj su radili iako fotografije ispred kluba pokazuju kako su dosta prisni.

Zgodna pjevačica navodno se viđa s tenisačem Grigorom Dimitrovim , pa se nadamo kako zbog ovih fotki neće doći do nesuglasica.

"Super su se zabavili, Calvin ju je odvezao do hotela, ali išta nije bilo. Ona je i dalje zaljubljena u Grigora", rekao je izvor.